انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

حمله اسرائیل به یک پناهگاه آوارگان فلسطینی در غزه

آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل متحد که اخیرا درباره بروز فاجعه در نوار غزه هشدار داده بود، اعلام کرد ارتش اسرائیل یک پناهگاه آوارگان فلسطینی را در جنوب غزه هدف حمله قرار داده که به دنبال آن دست‌کم ۹ نفر شهید شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «توماس وایت» مدیر آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از حمله ارتش اسرائیل به یک مرکز پناهندگان در جنوب نوار غزه خبر داد.

مدیر آنروا در حساب کاربری خود در شبکه «ایکس» در این باره خبر داد ۹ فلسطینی در حمله به این مرکز در خانیونس به شهادت رسیده‌اند و حدود ۷۵ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

طبق گفته این مقام سازمان ملل، دو گلوله تانک در این حمله به یک ساختمان که حدود ۸۰۰ فلسطینی در آن اسکان داشته‌اند، اصابت کرده است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که «فیلیپ لازرینی» نماینده کل آنروا نیز، روز گذشته، در حساب کاربری خود در شبکه ایکس از حمله‌ای مشابه خبر داده بود.

او گفته بود که چند پناهگاه در خانیوس در عملیات نظامی روز دوشنبه ارتش اسرائیل هدف حمله قرار گرفته‌اند و دست‌کم ۶ آواره فلسطینی کشته و تعداد زیادی مجروح شده‌اند.

لازرینی در حساب کاربری خود نوشته بود: «اکنون با تداوم این نبرد شدید کارمندان وحشت‌زده، بیماران و آوارگان در بیمارستان‌های کمی که در خانیونس باقی‌مانده است، محاصره شده‌اند».

همزمان با پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در نوار غزه، بیش از یک میلیون شهروند فلسطینی به منطقه رفح در جنوب خانیونس در نزدیکی مرز‌های مصر پناه برده‌اند.

دفتر سازمان ملل برای هماهنگی امور بشردوستانه (اوچا) اخیرا خبر داد که جنگ در غزه در حال تشدید شدن است و محل حضور غیرنظامیان هدف قرار می‌گیرد و مردم کشته می‌شوند.

در بیانیه‌ای که این نهاد سازمان ملل در شبکه ایکس منتشر کرده بود، اشاره شده بود که حملات به مراکز درمانی افزایش یافته است.

وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرده است که تاکنون به دنبال حملات ارتش رژیم اسرائیل به نوار غزه بیش از ۲۵ هزار نفر شهید شده‌اند که اکثر آن‌ها زن و کودک هستند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار