هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

مقاومت عراق: آمریکا جز زبان زور نمی‌فهمد

مقاومت عراق: آمریکا جز زبان زور نمی‌فهمد مقاومت اسلامی عراق تأکید کرد که اگر واشنگتن به درخواست دولت بغداد برای تعیین تکلیف نیروهای خود تن داده، به خاطر حملات مقاومت است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 26
کد خبر: ۲۲۵۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که مصوبه پارلمان و حمایت مردمی از اخراج نیروهای خارجی، طی سالهای گذشته به خاطر فریبکاری آمریکا، راه به جایی نبرده است.

 

در این بیانیه آمده است: آمریکا به دنبال اجرای نقشه های پلیدانه خود در عراق و منطقه است و اینکه واشنگتن به درخواست دولت عراق برای تعیین تکلیف نیروهای خود تن داده، به خاطر حملات مقاومت است.

 

مقاومت عراق با تأکید بر اینکه آمریکا جز زبان زور نمی‌فهمد، تصریح کرد: ما طی سالها مبارزه، به جز فریب و زورگویی، چیزی از دشمن آمریکایی ندیدیم و [این کشور] همیشه در تلاش بوده است که برای انجام هر چه بیشتر طرحهای شیطانی خود، زمان خریداری کند.

 

پایگاه خبری العهد ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، پاسخ مقاومت اسلامی به آمریکا، ادامه عملیاتهای جهادی علیه حضور خارجی است و «نسبت به اعطای مصونیت به هر گروه خارجی و تحت هر بهانه‌ای، هشدار می‌دهیم».

 

گروه‌های مقاومت عراق در واکنش به حمایت‌های آمریکا از تداوم جنگ در غزه، روزانه چندین بار پایگاه‌های آمریکا را در منطقه مورد حمله قرار می‌دهند.

 

مقاومت اسلامی عراق، آمریکا را مسئول اصلی حملات ارتش اسرائیل به نوار غزه می‌داند و تاکید کرده است تا زمان تداوم حملات به مردم فلسطین به عملیات‌های خود علیه پایگاه‌های دشمن ادامه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار