معاون وزیر بهداشت: نیمی از کارکنان وزارت بهداشت زنان هستند طرح اجباری که ترافیک تهران را بیش از ۵۰ درصد کم کرد قانون مهریه با هدف کاهش زندانیان مالی انجام شده است ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه؛ هوای تهران تا دوشنبه ناسالم است تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران ساعت ۱۴ امروز جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی تداوم تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در پایتخت ورود سامانه بارشی به کشور از یکشنبه / کاهش نسبی دما از دوشنبه جنگل‌ها زیر فشار کم‌آبی و سوء‌مدیریت / عامل 90 درصد آتش‌سوزی‌ها انسانی است استفاده سارقان از طلایاب کاملاً کذب است توضیحات شهرداری تهران در مورد اجرای طرح زوج و فرد در روزهای آلوده معاون فرمانداری تهران: روند طرد اتباع غیرمجاز کند شده است پهپاد ایرانی که ابرها را به گریه می‌اندازد هفته آینده ایران غرق در باران می‌شود! ۱۵ مجرم در یک هفته هدف گلوله پلیس قرار گرفتند رئیس قوه قضائیه: "بی‌عفتی و بی‌حجابی" دیگر نباید ادامه یابد/ هیچ‌کس وضع موجود را نمی‌پسند‌د

مراکز درمانی و تجاری ناایمن تهران باید پلمب شوند

عضو شورای شهر تهران بر پلمب مراکز درمانی و تجاری ناایمن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد صادقی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران، اظهار کرد: بیمارستان گاندی جزو ساختمان‌های ناایمن با درجه خطرپذیری زیاد بوده است و به‌رغم اخطارهای شهرداری تهران اقدامی در رفع مشکلات ناایمنی ساختمان نشد تا حادثه به وجود آمد.

 

صادقی گفت: بارها و بارها گفته‌ایم که در رعایت مقررات ملی ایمنی ساختمان‌ها نباید هیچ مسامحه‌ای صورت گیرد و نیاز به اصلاح قوانین بالادستی برای ورود اجرایی دستگاه‌هایی مانند شهرداری هستیم تا از حوادث اینگونه جلوگیری شود.

 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: متاسفانه شهرداری و سازمان آتش‌نشانی تنها می‌توانند اخطار دهند و یا ساختمان‌های ناایمن را شناسایی کنند و تعداد این ساختمان‌ها را بر شمرند اما نمی‌توانند نام این ساختمان‌ها را اعلام عمومی و مستقیماً برای پلمب این ساختمان‌ها اقدام کنند چرا که ملاحظات امنیتی وجود دارد.

 

صادقی افزود: ورود شهرداری برای پلمب این ساختمان‌ها نیز در قانون دیده نشده و قانونگذار مسیر پر پیچ و خمی را برای این منظور پیش‌بینی کرده که در نهایت ذینفع و مالکان باید نسبت به ایمنی ساختمان‌ها اقدام کنند. اما نتیجه این مسامحه کاری چه بوده؟ تا کی باید شاهد این حوادث باشیم؟ پلاسکو، متروپل و حالا بیمارستان گاندی و صدها ساختمان پر رفت و آمد دیگر که در لیست ساختمان‌های ناایمن قرار دارند.

 

وی اضافه کرد: در بررسی که تا آبان ماه از سوی سازمان مدیریت بحران صورت گرفته بود بیمارستان گاندی و بسیاری از مراکز درمانی دیگر جزو ساختمان‌های ناایمن و با درجه خطرپذیری زیاد بوده اند و شهرداری به آنها اخطار داده است اما نمی‌توان اسامی را اعلام عمومی کرد به دلیل ملاحظات امنیتی، این ملاحظات تا به کی؟ اگر نبود رشادت و سرعت عمل نیروهای غیور آتش‌نشان و اورژانس در تخلیه بیمارستان گاندی و انتقال بیماران ، تهران بار دیگر عزادار می‌شد.

 

عضو شورای شهر تهران گفت: دستگاه‌های امنیتی و قضایی باید انتشار عمومی فهرست این ساختمان‌ها را در درجه اولویت کاری خود قرار دهند چرا که جان شهروندان مهم است.

 

صادقی افزود: ملاحظات امنیتی و اقدامات قضایی باید در راستای حفظ جان مردم باشد و در حال حاضر مهمترین اقدام برای حفظ جان شهروندان انتشار عمومی فهرست ساختمان‌های ناایمن با درجه خطر پذیری زیاد است که بسیاری از مراکز درمانی و تجاری را شامل می‌شود که روزانه محل تردد و تجمع بسیاری از شهروندان است.

 

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان ذیربط به این موارد اعتنا کنند و دیگر شاهد حوادث این چنینی نباشیم، دیگر بس است، شاهد حوادث تلخ بودن و از دست دادن عزیزان ، صدمه دیدن جان بر کفان برای انتفاع یک عده خاص، دیگر بس است./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار