دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ساختمان‌های ناایمن، بمب های ساعتی در تهران

ساختمان‌های ناایمن شناسایی شدند. مالکان پای کار ایمن‌سازی نیستند. آتش‌نشانی بازدید می‌کند و اخطار می‌دهد اما گوش شنوایی وجود ندارد. این بار گاندی که 5 بار اخطار گرفته بود در آتش سوخت، معلوم نیست دفعه بعد نوبت کیست؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «بیشتر بیمارستان‌های شهر تهران مانند متروپل هستند و باید درشان بسته شود.» اینها را رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران علی نصیری می‌گوید.

 

بخشی از بیمارستان های پایتخت فرسوده و ناایمن هستند؛ بارها مسوولان آتش نشانی شهر تهران در این باره اخطار داده اند اما توجهی نشده است.

 

درست ۵ روز بعد از سالگرد حادثه پلاسکو که به دلیل ناایمنی در آتش سوخت و ۱۶ آتش نشانان هم جان خود را از دست دادند، بیمارستان گاندی که ۵ بار اخطار ناایمنی گرفته بود؛ دچار آتش سوزی شدید شد.

 

به گفته مدیر بحران منطقه ۶ شهرداری تهران خسروانی، «فقط ۴۰ بیمارستان در منطقه مانند دی، امام خمینی(ره) و شریعتی اخطار ناایمنی دریافت کرده اند.»

 

ساختمان های ناایمن فرارتر از بیمارستان‌ها هستند، بیش از ۳۳ هزار ساختمان ناایمن در تهران (تجاری، اداری، مسکونی، درمانی و ...) شناسایی شده و اخطارها لازم به آنها داده شده است. همچنین هزار ساختمان ناایمنِ دارای بیش از ١٢ طبقه در تهران شناسایی شده‌ که هر کدام از آنها مستعد آتش‌سوزی‌ هستند و می توانند به یک پلاسکو تبدیل شوند.

 

درحالی کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی می‌گوید «برای ایمن سازی بیمارستان‌ها نمی‌توانیم آن‌ها را تعطیل کنیم؛» مردم به خدمات درمانی احتیاج دارند و باید فاز به فاز حرکت کرد که عضو شورای شهر تهران احمد صادقی معتقد است « قانون گذار و دستگاه‌های امنیتی بدون هیچ مسامحه‌ای ورود کنند و مراکز درمانی ناایمن را پلمب کنند.»

 

مقررات ملی ساختمان در سال ۹۲ تصویب شد. در این قانون شرایط و نحوه نگهداشت ساختمان ها بعد از بهره برداری مشخص شده است اما به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی کشور حمزه شکیب این قانون تاکنون اجرایی نشده و« تنها راه کار برای ایمن سازی ساختمان های پرخطر اجرای مقررات ملی ساختمان است.» البته خلا های قانونی هم باید برطرف شود به عنوان مثال نیروهای آتش نشانی در ایران فقط می توانند از ساختمان های پرخطر بازدید کرده و اخطار دهند؛ این درحالی است که در ژاپن ماموران آتش نشانی می توانند ساختمان های ناایمن را پلمب کنند./ فارس

ارسال نظر