توانیر: تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۰۱/۲۲؛ ثبت رکورد جدید قیمت طلا تعلیق موقت ثبت سفارش واردات بدون سابقه تا ۵۰۰ هزار دلار  سقوط سهام، دلار و اوراق قرضه در بازار‌های جهانی جزییات ثبت نام خودرو‌های سایپا در سال ۱۴۰۴ اعلام شد حق ساحل‌نشینان در قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد ۲۴ فروردین ماه حراج شمش طلا برگزار می‌شود مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد قیمت جدید طلا امروز ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ پاسخ به سوالات فروشندگان طرح کالابرگ/ واریز مبالغ خرید طی ۷۲ ساعت به حساب فروشندگان شرایط فروش خودرو جک J ۷ برقی با قیمت جدید (فروردین ۱۴۰۴) اعزام بازرسان ویژه صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن بجستان/یک معدن دیگر پلمب شد جزئیات اجرای قطع آب مشترکان پرمصرف سکه به کانال ۸۰ میلیون برگشت جزئیات زمان و نحوه پرداخت معوقات متناسب‌سازی / حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی کی پرداخت می‌شود؟

وزیر اقتصاد: تامین مالی دانش‌بنیان‌ها از اولویت‌های کشور است

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر اینکه تامین مالی دانش‌بنیان‌ها از اولویت‌های کشور است، از پرداخت ۱۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان طی سال گذشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیداحسان خاندوزی شنبه شب در حاشیه نشستی تحت عنوان «نقش شبکه بانکی در تامین مالی زیست بوم فناوری و نوآوری کشور» با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، تعدادی از مدیران عامل شبکه بانکی و جمعی از مدیران ارشد دستگاه های اجرایی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران افزود: اینجا بخش کوچکی از نمایشگاه محصولات و تولیدات دانش پایه و شرکت‌های دانش بنیان است که با حمایت صندوق‌های پژوهشی فناوری، شبکه بانکی کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به ثمر رسیده است.

وی اظهار داشت: امروز شاهد به ثمر نشستن برخی محصولات و نتایج آنها در حوزه‌های مختلف اقتصادی صنعتی کشاورزی و حوزه انرژی هستیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه در سال گذشته حوزه اقتصاد دانش بنیان نزدیک به ۲ درصد از GDP یا تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص داد، افزود: این عدد بالاتری نسبت به سال ۱۴۰۰ بود که حدود ۱.۶ دهم درصد بوده است.

وزیر اقتصاد: تامین مالی دانش‌بنیان‌ها از اولویت‌های کشور است

وی همچنین تصریح کرد: شبکه بانکی کشور در سال گذشته ۱۴۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داده است و البته حدود نیمی از این عدد به محصولات خاص دانش بنیان پرداخت شد. در کنار این تامین مالی یکصد هزار میلیارد تومانی، همچنین ضمانت‌نامه بانکی توسط شبکه بانکی کشور برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر شد.

خاندوزی افزود: با توجه به دوره رشد بسیار سریع و وجود ظرفیت‌های فوق‌العاده موجود در کشور از شبکه نخبگان و مخترعان و مبتکران، ظرفیت حمایت‌ها باید بسیار بالاتر از این باشد و امیدواریم که با سایر سیاست‌های کنترلی در حوزه نقدینگی و پولی بانکی موجود بتوانیم ظرفیت‌های بالاتری را برای محصولات دانش بنیان در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: به طور ویژه کمک کردن به ابزارهای تامین مالی و زیرساخت‌های تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان می‌تواند برای کشور نه تنها ارزآور و فاتح بازارهای صادراتی باشد، بلکه نیاز کشور را به واردات محصولات دانش بنیان به حداقل و صفر برساند.

در حاشیه این نشست نمایشگاه محصولاتی از شرکت‌های دانش بنیان که به واسطه حمایت مجموعه بانکی کشور تولید و به بازار عرضه شده به نمایش گذاشته شده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار