سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

اختصاص ۶۰ تن اقلام غذایی برای مدارس شبانه روزی

استاندار آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه افزایش اقلام غذایی مدارس شبانه روزی استان با هدف حمایت از دانش آموزان مناطق محروم انجام می‌شود، گفت: بدین منظور ۶۰ تن اقلام غذایی علاوه برسرانه‌های تخصیصی برای مصرف در سال تحصیلی جاری به این مدارس اختصاص می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد صادق معتمدیان روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که به صورت ویژه برای بررسی چالش‌های مدارس شبانه روزی تشکیل شد، اظهار کرد: ۵۰ تن برنج، هشت تن مرغ و ۲ تن روغن نباتی اقلامی هستند که برای این مدارس در شورا تصویب شد و اختصاص یافت.

وی اظهار کرد: اهتمام دستگاه‌های اجرایی مربوط در تامین تجهیزات این مدارس هم الزامی است و بدین منظور ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز مدارس شبانه روزی شهرستان خوی و ۱۰ میلیارد ریال نیز برای مدارس شبانه روی شهرستان بوکان هزینه خواهد شد.

استاندار آذربایجان غربی در این جلسه با تاکید برهوشمند سازی این مدارس گفت: استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی و ارتباط در بستر اینترنت نیز برای این مدارس به تعداد بیش از ۱۰۰ مورد فراهم خواهد شد.

وی اضافه کرد: تهیه ۵۰ دستگاه یخچال، ۵۸ کامپیوتر، ۵۰ دستگاه تلویزیون و سه هزار تخته پتوی جدید نیز برای تجهیز این مدارس در دستور کار دستگاه‌های مرتبط قرار گرفته و در اختیار نهاد مربوطه قرار می‌گیرد.

معتمدیان ادامه داد: دانش آموزان و مدارس مناطق محروم و روستایی در اولویت آموزش و پرورش استان برای دریافت خدمات آموزشی و رفاهی هستند و باید این امر به طور کامل رعایت شود. دانش آموزان مدارس شبانه روزی در این زمینه باید بیشتر مورد توجه باشند و تجهیز خوابگاه‌ها و مدارس این مناطق نیز با احصای نیاز‌ها لازم است.

وی با اشاره به تخصیص مبالغی برای مدارس این مناطق اظهار کرد: در تمامی سفر‌های شهرستانی بین ۵۰ تا ۷۰ میلیارد ریال کمک مالی به مدارس مناطق محروم و تجهیز این مکان‌های آموزشی تخصیص یافته که اقدام مطلوبی برای رفع سریع مشکلات است.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اهتمام مستمر دولت برای رفع چالش‌های حوزه آموزش و پرورش به ویژه در مناطق محروم ادامه داد: استفاده از ظرفیت نهاد‌های انقلابی نباید مورد غفلت قرار گیرد چرا که حجم کار در این بخش بسیار است و نیازمند همکاری خیّران و نهاد‌های حمایتی است.

در ادامه این نشست اتاق بارزگانی ارومیه نیز تهیه سه تن مرغ و همچنین پنج میلیاردریال کمک نقدی به این مدارس را به صورت داوطلبانه عهده دار شد.

افزون بر ۱۴ هزار دانش آموز در مدارس شبانه روزی آذربایجان غربی تحصیل می‌کنند.

مدارس شبانه روزی درصدد ارتقای سطح کیفی آموزش و کاهش افت تحصیلی، فراهم کردن زمینه های مناسب برای تربیت دانش آموزان با بهره‌گیری از اوقات فراغت آنان، پیشگیری از تبعات اخلاقی و اجتماعی ناشی از مهاجرت دانش آموزان روستایی به مراکز شهری است که کمبود اعتبارات طی ادوار گذشته مشکلات عدیده‌ای را برای این واحد‌های آموزشی به وجود آورده بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر