معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

آیین‌نامه معاملات در صندوق ذخیره فرهنگیان بازنگری می‌‌شود

رئیس هیأت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: در آیین‌نامه معاملات بازنگری می‌کنیم که بر این اساس تا زمانی که تأیید واحد حقوقی پای هر قراردادی نباشد، امکان انعقاد نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعبدالمجید فرجی رئیس هیأت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان در همایش حقوقی ۲ روزه مؤسسه، هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه این صندوق اظهار کرد: ۲ راهبرد اصلی هیأت مدیره صندوق در حوزه حقوقی شامل تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی سنواتی از یک سو و جلوگیری از ایجاد پرونده‌های حقوقی جدید از سوی دیگر است.

 

وی تصریح کرد: هیچ قراردادی نباید بدون تأیید واحد حقوقی صندوق و شرکت‌ها منعقد شود بنابراین باید قراردادهای جدید با دقت و وسواس کامل از نظر پیامدهای حقوقی و در نظر گرفتن تمام احتمالات مورد کارشناسی قرار گیرد.

 

رئیس هیأت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان افزود: برای این منظور در آیین نامه معاملات نیز بازنگری خواهیم کرد که بر این اساس تا زمانی که تایید واحد حقوقی پای هر قراردادی نباشد امکان انعقاد نخواهد داشت.

 

فرجی بیان کرد: در زمینه حل پرونده‌های حقوقی موجود به نفع فرهنگیان نیز از همه ظرفیت‌ها کمک می‌گیریم و در این راستا با رئیس قوه قضائیه نیز جلساتی داشتیم تا این پرونده‌ها در اسرع وقت تعیین تکلیف شوند.

 

وی اضافه کرد: مدیران شرکت‌ها باید توجه داشته باشند که ضمن حل و فصل پرونده‌های سنواتی، از ایجاد پرونده‌های حقوقی جدید اکیداً جلوگیری کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار