محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

کوثری: توطئه‌های دشمنان را با مشارکت حداکثری خنثی کنیم

کوثری: توطئه‌های دشمنان را با مشارکت حداکثری خنثی کنیم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به تاکیدات مقام معظم رهبری برای حضور پرشور در انتخابات یازدهم اسفند اشاره کرد و گفت: باید با مشارکت حداکثری توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل کوثری یکشنبه شب در همایش افزایش مشارکت‌های مردمی در حکمرانی نظام جمهوری اسلامی، گفت: حضرت امام(ره) قرار بود در چنین روزی در سال ۵۷ از نوفل لوشاتو به ایران بیایند که اجازه ندادند و ۴ روز بعد در ۱۲ بهمن به ایران تشریف آوردند و پس از کشمکش‌ها و اتفاقات فراوان،انقلاب اسلامی در نهایت به پیروزی رسید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، قطع دست غارتگران و مفسدان را از برکات انقلاب اسلامی دانست و افزود: لذا از تورم‌ و مشکلات اقتصادی نترسیم‌ و این مشکلات با مدیریت درست رفع می‌شود. اگر حاج قاسم، حاج قاسم شد، به این دلیل بود که دقیقا به حرف ولی امر مسلمین عمل می‌کرد.

کوثری به تاکیدات مقام معظم رهبری برای حضور پرشور در انتخابات اشاره کرد و گفت: باید با مشارکت حداکثری توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند در سراسر کشور برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار