جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

اسماعیل کوثری: اسرائیل حماقت کند، ضربه‌ای سنگین‌تر خواهد خورد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورتی که رژیم صهیونیستی دست به حماقت مجددی علیه جمهوری اسلامی ایران بزند، قطعاً ضربه‌ی سنگین‌تری نسبت به وعده صادق ۳ خواهد خورد که دیگر در آن زمان دست از این کارها بردارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۸۳۷۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، بعد از ظهر پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ در حاشیه مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید مهدی ربانی و سرلشکر شهید غلامرضا محرابی معاونان سابق اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح که در حسینیه فاطمه‌الزهرا (س) میدان سپاه تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره تشدید جنایات اخیر رژیم صهیونیستی علیه فلسطین سوریه و لبنان اظهار کرد: اسرائیل جنایتکار به عنوان سگ هار وحشی در کشورهای مختلف به جان مردم افتاده است اما قطعاً بداند که این گونه نمی‌تواند ادامه دهد و ان شاءالله و به امید خدا در آینده‌ای نزدیک آنچنان به اصطلاح بلایی به سرش خواهد آمد که از کرده خودش پشیمان خواهد شد. 

وی در پاسخ به این پرسش که اگر رژیم صهیونیستی مجدداً قصد حماقت علیه جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد پاسخ ایران به این جنایت چه خواهد بود؟ تصریح کرد: قطعاً ضربه سنگین‌تری نسبت به وعده صادق ۳ خواهد خورد که دیگر در آن زمان دیگر دست از این کارها بردارند. 

این نماینده مجلس در پاسخ به پرسشی درباره تهدید اروپا به فعال کردن مکانیزم ماشه تصریح کرد: آن‌ها اگر راست می‌گویند چرا آمریکا برجام را پاره کرد؟ بنابراین در اینجا قانون معنایی ندارد بلکه باید با قدرت به آن‌ها برخورد کرد. 

وی درباره در پاسخ به این پرسش که آیا پیش بینی لازم شرایط بعد از فعال شدن مکانیزم ماشه انجام شده است؟ عنوان کرد: نهایتش تحریم شدن که این تحریم‌ها را در گذشته نیز اعمال کردند؛ بنابراین در واقعیت وضعیت چیزی نیست که آن‌ها در حال بزرگ کردن آن هستند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار