جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

جنایت هولناک اسرائیل در مدرسه بیت‌لاهیا

تصاویر منتشر شده از یک مدرسه در شمال نوار غزه، پس از عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی از آن، جنایت هولناک جدید اشغالگران را برملا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 31
کد خبر: ۲۲۶۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «پس از خروج نظامیان اسرائیلی از مدرسه خلیفه بن زاید در بیت‌لاهیا، اجساد حدود ۳۰ نفر در این مدرسه در حالی که در کیسه‌های پلاستیکی پیچیده و در زیر شن‌ها دفن شده بودند، پیدا شد». این بخشی از گزارش تصویری شبکه الجزیره از تازه‌ترین جنایت رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه است.

 

برخی منابع رسانه‌ای نیز گزارش دادند که این اجساد متعلق به حدود ۳۰ نفر است که با دست‌های بسته و در حالی که چشم بند بر روی چشمهایشان گذاشته شده بود، اعدام و در کیسه‌های پلاستیکی زیپ‌دار مشکی پیچیده و در شن‌ها دفن شده‌اند.

 

این جنایت در حالی صورت گرفته که همین جمعه پیش دیوان بین المللی دادگستری لاهه در پاسخ به دادخواست ارائه شده از سوی آفریقای جنوبی، رأی صادر و اعلام کرد که اسرائیل باید تمام توانش را وقف توقف نسل‌کشی در غزه کند و از تحریک مستقیم به نسل کشی در جریان این جنگ، جلوگیری و محرکین آن را مجازات نماید.

 

این نخستین‌بار نیست که رژیم صهیونیستی مرتکب چنین جنایتی در بیت‌لاهیا می‌شود، چندی پیش نیز نظامیان اسرائیلی بعد از ربودن ده‌ها فلسطینی از یک مدرسه سازمان ملل در این شهر آنها را برهنه و برخی را اعدام کردند و بقیه را به یک پایگاه نظامی منتقل کردند. برخی از کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویر این جنایت، آن را با جنایات داعش در سوریه و عراق مقایسه کردند.

 

پس از عقب‌نشینی نظامیان اسرائیلی از مدرسه خلیفه بن زاید در بیت‌لاهیا، بار دیگر آوارگان فلسطینی به این مدرسه بازگشتند اما در هنگام تمیز کردن مدرسه و قابل اسکان کردن آن، متوجه شدند که در یکی از حیاط‌های مدرسه، ده‌ها جسد پیچیده شده در کیسه‌های پلاستیکی را پیدا کردند. یکی از ساکنان این مدرسه می‌گوید، حداقل ۳۰ جسد بود اما به دلیل تجزیه شدن، قابل شناسایی نبودند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر