«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

عمان: نظامیان اسرائیلی باید از تمامی مناطق اشغالی فلسطین عقب‌نشینی کنند

عمان: نظامیان اسرائیلی باید از تمامی مناطق اشغالی فلسطین عقب‌نشینی کنند وزیر خارجه عمان در مصاحبه‌ای حملات اخیر آمریکا به عراق و سوریه را «بی فایده» خواند و از آن انتقاد کرد. او همچنین گفت که نظامیان اشغالگر اسرائیلی باید از تمامی مناطق اشغالی فلسطین عقب‌نشینی کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۷۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان حملات آمریکا به خاک عراق و سوریه در بامداد روز شنبه را عامل بی ثباتی دانست.

او به خبرگزاری رسمی عمان گفت: «اینگونه حملات امنیت و ثبات مناطق مورد هدف را تهدید می‌کند و مانع تلاش‌ها برای حل مشکلات در منطقه از جمله خشونت و افراطی‌گری می‌شود».

وزیر خارجه عمان تأکید کرد که کشورش فایده‌ای در اینگونه حملات نمی‌بیند و همزمان با نگرانی بالایی تنش فزاینده در غزه را دنبال می‌کند.

بوسعیدی افزود: «از دید سلطان‌نشین عمان، تنها راه‌حل توقف درگیری غزه، پرداختن به ریشه‌ها و دلایل آن و به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطینی است».

او همچنین گفت که نظامیان اشغالگر اسرائیلی باید از تمامی مناطق اشغالی فلسطین عقب‌نشینی کنند.

امروز همچنین بوسعیدی و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در یک گفت‌و‌گوی تلفنی بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کردند. پیش از آن دولت اردن هرگونه مشارکت در حمله آمریکا به خاک عراق و سوریه را تکذیب کرده بود.

جنگنده‌های آمریکایی در واپسین ساعات شامگاه جمعه ۸۵ موضع را در خاک عراق و سوریه در واکنش به کشته شدن ۳ نظامی این کشور طی روز‌های اخیر هدف حمله قرار دادند. آمریکا گروه‌های مقاومت عراق را مسئول کشته شدن نظامیان خود دانسته بود.

دولت عراق نیز اعلام کرد در پی این حمله، ۱۶ نفر از جمله چند غیرنظامی شهید و همچنین ۲۵ نفر دیگر مجروح شده‌اند و به برخی ساختمان‌های مسکونی و اموال شخصی مردم خسارت وارد شده است.

«محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر عراق نیز روز گذشته در واکنش به شهادت شماری از نیرو‌های الحشد الشعبی و غیرنظامیان این کشور در حملات آمریکا، عزای عمومی اعلام کرد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار