بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

واکنش تند حماس به انتقال سفارت آرژانتین به بیت‌المقدس

واکنش تند حماس به انتقال سفارت آرژانتین به بیت‌المقدس جنبش حماس اقدام رئیس جمهور آرژانتین مبنی بر انتقال سفارتخانه این کشور در سرزمین‌های اشغالی به بیت المقدس را خلاف قوانین بین المللی دانست و تاکید کرد که این امر، بوئنس آیرس را به شریک اشغالگران تبدیل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: اقدام رئیس جمهور آرژانتین مبنی بر انتقال سفارتخانه این کشور در سرزمین‌های اشغالی به بیت المقدس را محکوم می‌کنیم و آن را تجاوزی به حقوق ملت فلسطین می‌دانیم. انتقال سفارت به یک منطقه اشغالی، نقض قوانین بین الملل است.

جنبش حماس از رئیس جمهور آرژانتین خواست درباره این اقدام «ظالمانه و اشتباه» که آن کشور را به شریک اشغالگران صهیونیست در زمینه نقض حقوق ملت فلسطین در سرزمین و مقدس‌شان تبدیل خواهد کرد، بازنگری کند.

«خاویر میلی» رئیس جمهور آرژانتین امروز سه شنبه وارد تل آویو مرکز سرزمین‌های اشغالی فلسطین شد.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» در این باره نوشت: خاویر میلی در جریان سفر امروز خود به تل‌آویو به طور رسمی انتقال سفارت این کشور به قدس اشغالی را اعلام کرد.

«ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در پیامی در پلتفرم ایکس در این باره نوشت: به رئیس جمهور آرژانتین، دوست‌مان، به خاطر اعلام انتقال سفارت به قدس تبریک می‌گویم.

«یسرائیل کاتس» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز در این باره گفت: از رئیس جمهور آرژانتین به خاطر اعلام انتقال سفارت کشورش به قدس تشکر می‌کنم.

رئیس‌جمهور راستگرای آرژانتین که هفتم آذر در چارچوب برنامه خود برای تقویت روابط با واشنگتن، راهی آمریکا شده بود، با ابراز حمایت مطلق بوئنس آیرس از رژیم صهیونیستی، از انتقال سفارت آرژانتین به قدس خبر داده بود.

رئیس‌جمهوری آرژانتین بلافاصله پس از انتخابات نوامبر گذشته (اواخر آبان) نیز به نیویورک سفر و به مقبره یک خاخام معروف یهودی ادای احترام کرد. میلی همچنین خود را از نظر سیاسی به عنوان متحدی برای اسرائیل معرفی کرده است.

تحقق شدیدترین خواسته‌های جریان راست افراطی در رژیم صهیونیستی با جامعه‌ای که توسط یک چارچوب هویتی افراطی و فوق مذهبی اداره و توسط یک ایدئولوژی برتری‌طلبانه حمایت می‌شود را می‌توان از جمله دلایل علاقه‌مندی رئیس‌جمهوری راستگرای آرژانتین به رژیم صهیونیستی دانست. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار