واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

انتقاد آلمان از عملیات نظامی اسرائیل در شهر رفح

وزیر خارجه آلمان هشدار داد که بخش عظیمی از قربانی‌های عملیات نظامی اسراییل در شهر رفح کودکان و زنان خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان با اعلام مخالفت برلین با عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شهر «رفح» تأکید کرد که عملیات نظامی اسراییل در رفح غیرقابل‌توجیه است.

 

وی در گفت‌وگو با رسانه‌های آلمانی با بیان اینکه «شنیدن اعلام عملیات نظامی اسراییل در شهر رفح وحشت‌ناک است» گفت: اقدام و عملیات نظامی در شهر پرجمعیت رفح در جنوب غزه همان‌طور که وزیر دفاع اسراییل اعلام کرده، کاملا غیرقابل‌توجیه است»

 

آنالنا بائربوک در ادامه هشدار داد که «بخش زیادی از قربانیان چنین حمله‌هایی کودکان و زنان خواهند بود. بیایید تصور کنیم که آنها فرزندان هستند.

 

وزیر خارجه آلمان که تاکنون همراه با آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کشتار مردم فلسطین سکوت کرده‌اند در ادامه مدعی شد که «ما به همراه آمریکا بارها آشکارا و روشن به اسراییل گفته‌ایم که نمی‌توان مردم غزه را در هوا ناپدید کرد.»

 

ولکر تُرک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز شنبه در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که اظهارات یوآو گالانت، وزیر جنگ اشغالگران قدس در مورد احتمال مداخله نظامی در شهر رفح در نوار غزه به شدت نگران‌ کننده است.

 

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در ادامه اضافه کرد که این وضعیت خطر تلفات جانی گسترده غیرنظامیان و آواره شدن بیش از ۱.۵ میلیون فلسطینی بی دفاع را که در نتیجه حملات ارتش رژیم اسراییل مجبور به کوچ به سمت رفح شدند، به مکان های نامعلومی در پی دارد.

 

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد نیز اعلام کرد که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، احتمال گسترش حملات صهیونیست ها به شهر رفح در نوار غزه را بسیار نگران‌ کننده دانست.

 

این در حالیست که یوآو گالانت، وزیر جنگ اشغالگران قدس در جریان بازدید از نظامیان این رژیم در منطقه خان یونس در نوار غزه گفت که آنها حملات خود را در خان یونس به شهر رفح در مرز اراضی اشغالی با مصر منتقل خواهند کرد.

 

نیروهای رژیم صهیونیستی شهر رفح را با حملات هوایی مکرر هدف قرار می دهند. بیم آن می‌ رود که اگر این رژیم به شهر رفح حمله زمینی انجام دهد، غیرنظامیان در نوار غزه جایی برای پناه نخواهند داشت./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار