واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

ناکامی داعش در انجام عملیات تروریستی در هیئت‌های عاشورایی جنوب لبنان

یکی از عناصر داعش که اقدام به تصویربرداری از موکب‌های حسینی در لبنان و ارسال آنها به همدستان خود در سوریه کرده بود، بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، مدیریت کل نیروهای امنیت داخلی لبنان امروز (چهارشنبه) یک داعشی را در «حاره صیدا» واقع در جنوب لبنان بازداشت کرد.

 

بر اساس گزارش وب‌سایت رسمی نیروهای امنیت داخلی لبنان، این شخص در ارتباط با عملیات‌های پیشگیرانه برای مقابله با فعالیت هسته‌های تروریستی بویژه داعش و در نتیجه رصد دقیق بازداشت شده است.

 

بنا به این گزارش، وی در اعترافات خود اذعان کرده در سال ۲۰۱۷ به همراه برادرش به صورت غیرقانونی وارد لبنان شده است. قبل از آن دو سال در صفوف داعش در حومه شمالی حلب سوریه می‌جنگیده اما پس از اصابت ترکش به بدنش، به سمت کار اداری در گروهک داعش رفته است.

 

فرد بازداشت شده در آماده کردن بمب و استفاده از آن مهارت دارد و پس از ورود به لبنان از طریق اینترنت، اخبار و بیانیه‌های داعش را پیگیری می‌کرده و آنها را به اشتراک می‌گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش آمده، از مدتی قبل وی با یکی از عناصر داعش در سوریه از طریق اینترنت ارتباط برقرار کرده و عکس‌ها و ویدئوهای بسیاری از مناطق لبنان و نیز لبنانی‌ها برای وی ارسال کرده که برخی از این تصاویر مربوط به تجمع افراد در بیروت و موکب‌های توزیع غذای نذری بوده است.

 

وی به فرد داعشی در سوریه توضیح داده که این موکب‌ها مخصوص توزیع غذا به مناسبت محرم و عاشورا هستند و «صیدی ارزشمند» است که هدف گرفتن آن تنها نیاز به بمب دستی دارد.

فرد بازداشت شده همچنین با عناصرداعش در سوریه درباره خرید سلاح جنگی از لبنان نیز صحبت کرده است.

 

وی اکنون به دستگاه‌های مربوطه در لبنان تحویل داده شده تا به روند محاکمه‌اش رسیدگی شود.

منبع : فارس

ارسال نظر