دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ناکامی داعش در انجام عملیات تروریستی در هیئت‌های عاشورایی جنوب لبنان

یکی از عناصر داعش که اقدام به تصویربرداری از موکب‌های حسینی در لبنان و ارسال آنها به همدستان خود در سوریه کرده بود، بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، مدیریت کل نیروهای امنیت داخلی لبنان امروز (چهارشنبه) یک داعشی را در «حاره صیدا» واقع در جنوب لبنان بازداشت کرد.

 

بر اساس گزارش وب‌سایت رسمی نیروهای امنیت داخلی لبنان، این شخص در ارتباط با عملیات‌های پیشگیرانه برای مقابله با فعالیت هسته‌های تروریستی بویژه داعش و در نتیجه رصد دقیق بازداشت شده است.

 

بنا به این گزارش، وی در اعترافات خود اذعان کرده در سال ۲۰۱۷ به همراه برادرش به صورت غیرقانونی وارد لبنان شده است. قبل از آن دو سال در صفوف داعش در حومه شمالی حلب سوریه می‌جنگیده اما پس از اصابت ترکش به بدنش، به سمت کار اداری در گروهک داعش رفته است.

 

فرد بازداشت شده در آماده کردن بمب و استفاده از آن مهارت دارد و پس از ورود به لبنان از طریق اینترنت، اخبار و بیانیه‌های داعش را پیگیری می‌کرده و آنها را به اشتراک می‌گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش آمده، از مدتی قبل وی با یکی از عناصر داعش در سوریه از طریق اینترنت ارتباط برقرار کرده و عکس‌ها و ویدئوهای بسیاری از مناطق لبنان و نیز لبنانی‌ها برای وی ارسال کرده که برخی از این تصاویر مربوط به تجمع افراد در بیروت و موکب‌های توزیع غذای نذری بوده است.

 

وی به فرد داعشی در سوریه توضیح داده که این موکب‌ها مخصوص توزیع غذا به مناسبت محرم و عاشورا هستند و «صیدی ارزشمند» است که هدف گرفتن آن تنها نیاز به بمب دستی دارد.

فرد بازداشت شده همچنین با عناصرداعش در سوریه درباره خرید سلاح جنگی از لبنان نیز صحبت کرده است.

 

وی اکنون به دستگاه‌های مربوطه در لبنان تحویل داده شده تا به روند محاکمه‌اش رسیدگی شود.

منبع : فارس

ارسال نظر