جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

ناکامی داعش در انجام عملیات تروریستی در هیئت‌های عاشورایی جنوب لبنان

یکی از عناصر داعش که اقدام به تصویربرداری از موکب‌های حسینی در لبنان و ارسال آنها به همدستان خود در سوریه کرده بود، بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ، مدیریت کل نیروهای امنیت داخلی لبنان امروز (چهارشنبه) یک داعشی را در «حاره صیدا» واقع در جنوب لبنان بازداشت کرد.

 

بر اساس گزارش وب‌سایت رسمی نیروهای امنیت داخلی لبنان، این شخص در ارتباط با عملیات‌های پیشگیرانه برای مقابله با فعالیت هسته‌های تروریستی بویژه داعش و در نتیجه رصد دقیق بازداشت شده است.

 

بنا به این گزارش، وی در اعترافات خود اذعان کرده در سال ۲۰۱۷ به همراه برادرش به صورت غیرقانونی وارد لبنان شده است. قبل از آن دو سال در صفوف داعش در حومه شمالی حلب سوریه می‌جنگیده اما پس از اصابت ترکش به بدنش، به سمت کار اداری در گروهک داعش رفته است.

 

فرد بازداشت شده در آماده کردن بمب و استفاده از آن مهارت دارد و پس از ورود به لبنان از طریق اینترنت، اخبار و بیانیه‌های داعش را پیگیری می‌کرده و آنها را به اشتراک می‌گذاشته است.

 

در ادامه این گزارش آمده، از مدتی قبل وی با یکی از عناصر داعش در سوریه از طریق اینترنت ارتباط برقرار کرده و عکس‌ها و ویدئوهای بسیاری از مناطق لبنان و نیز لبنانی‌ها برای وی ارسال کرده که برخی از این تصاویر مربوط به تجمع افراد در بیروت و موکب‌های توزیع غذای نذری بوده است.

 

وی به فرد داعشی در سوریه توضیح داده که این موکب‌ها مخصوص توزیع غذا به مناسبت محرم و عاشورا هستند و «صیدی ارزشمند» است که هدف گرفتن آن تنها نیاز به بمب دستی دارد.

فرد بازداشت شده همچنین با عناصرداعش در سوریه درباره خرید سلاح جنگی از لبنان نیز صحبت کرده است.

 

وی اکنون به دستگاه‌های مربوطه در لبنان تحویل داده شده تا به روند محاکمه‌اش رسیدگی شود.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار