جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

اسلامی: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است

اسلامی: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است و امیدواریم همین رویه ادامه داشته باشد و ما بتوانیم فضایی که دشمنان برای صنعت هسته‌ای دنبال می‌کنند بشکنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 07
کد خبر: ۲۲۷۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی صبح امروز چهارشنبه در حاشیه نشست دولت، اظهار داشت: هماهنگی‌ها با آژانس رو به پیشرفت است و امیدواریم همین رویه ادامه داشته باشد و ما بتوانیم فضایی که دشمنان برای صنعت هسته‌ای دنبال می‌کنند بشکنیم.

 

وی افزود: برای ساخت دستگاه ایرانیوم چند سال است زحمت کشیده شده؛ این دستگاه در انحصار آمریکا و انگلیس و آلمان است، این دستگاه یکی از دستگاه‌های راهبردی صنعت هسته‌ای است.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی درباره نتیجه بازی ایران و قطر هم بیان کرد: اگر خداوند به بچه‌ها توفیق بدهد مانند بازی که با ژاپن انجام دادند را با رعایت اساس تکنیک و تاکتیک که گروه مربی و سرمربی تنظیم می‌کنند، بازیکنان حتما برنده هستند. حق ملت ایران است که جام بازی های آسیایی به ایران برسد و تداوم داشته باشد.

 

اسلامی با بیان اینکه انحصار تولید دستگاه ایرانیوم در اختیار سه کشور آمریکا، انگلیس و آلمان است، خاطرنشان کرد: یک کار طاقت‌فرسای پژوهشی است که دانشمندان ما انجام دادند و موفق شدیم انحصار تولید این دستگاه که یکی از دستگاه‌ها و تجهیزات راهبردی صنعت هسته‌ای کشور است را بشکنیم.

 

وی با اشاره به اینکه این دستگاه بسیار گرانقیت است و البته به ما هم نمی‌فروشند، یادآور شد: ما این دستگاه را به‌شدت هم برای خطوط تولید و هم برای فرایندهای آزمون در صنعت هسته‌ای و حتی سایر صنایع به‌ویژه پتروشیمی‌ها و برای طیف‌سنجی ایزوتوپی نیاز داریم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: به معنای واقعی کلمه امروز فناوری کشور به این قوت و تراز رسیده است که می‌تواند تولیدکننده و عرضه‌کننده و تامین کننده نیاز کشور باشد.

 

اسلامی افزود: یکی از مسائل مهم غناسنجی ایزوتوپی به‌خصوص در صنعت هسته‌ای است که وقتی روی فرایند باشد اختلاف درصد غنا پیش نمی‌آید به‌ خصوص در بخش دوم ایزوتوپ‌های پایدار است که خط آن را آغاز کرده‌ایم 230 ایزوتوپ وجود دارد و زنجیره ارزش و اقتصاد دانش‌بنیان در این بخش است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار