قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

رأی نماینده باید بر اساس استدلال و منطق باشد پس شفافیتش ترسی ندارد

عضو کمیسیون قضایی مجلس با تأکید بر شفافیت آرای نمایندگان در مجلس گفت: اگر رأی نماینده مبتنی بر استدلال و منطق باشد دلیلی برای ترس از شفافیت آن وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به طرح مجلس برای شفافیت آرای نمایندگان گفت: من موافق شفافیت آرای نمایندگان هستم و از طراحان و امضا‌کنندگان این طرح بوده‌ام.

 

وی افزود:‌ من ایراد و مانعی نمی‌بینم که یک نماینده نظر موافق یا مخالف و رأی خود را درباره موضوعات مختلف اعلام کند و توقع‌ام این است اگر نماینده‌ای رأی می‌دهد مبتنی بر استدلال و منطق باشد.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: اگر رأی نماینده مبتنی بر استدلال و منطق باشد نباید از افشای آن واهمه‌ای داشته باشد و اگر پایه و اساس رأیش براساس مسائل حزبی و جناحی باشد طبیعی است که می‌ترسد.

 

پورمختار خاطرنشان کرد: اتفاقاً شفافیت آرا بهترین راه برای تضارب آرا و بحث و بررسی پیرامون مسائل مختلف است و باید اجرایی شود.

 

عضو کمیسیون قضایی مجلس در پایان گفت: وقتی که رأی یک نماینده مبتنی بر استدلال باشد و با منطق می‌تواند در برابر خبرنگاران و رسانه‌ها از رأیش دفاع کند و دلیلی برای مخفی بودن رأیش وجود ندارد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار