ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی

شفافیت لازم است و حتماً باید مردم از مسائل آگاه باشند

نماینده آمل در مجلس با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، گفت: شفافیت لازم و ضروری است و باید محقق شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نماینده آمل در مجلس با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، گفت: شفافیت لازم و ضروری است و باید محقق شود.


عزت‌الله یوسفیان‌ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ، با اعلام حمایت از بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس، اظهار داشت: شفافیت لازم است و حتماً باید مردم از مسائل آگاه باشند اما جاهایی هم به تشخیص قانون و قانون‌گذار است، مانند همه دنیا که برخی مواقع آراء باید محرمانه باشد.

 

وی افزود: یک عده از نمایندگان قبل از هر رأی‌گیری در مورد سؤال، استیضاح، طرح و لایحه در لیست موافق و عده‌ای در لیست مخالف ثبت نام می‌کنند و موافقت و مخالفت خود را اعلام می‌کنند.

 

یوسفیان‌ملا با بیان اینکه باید هرچه لازم است به مردم گفته شود و نباید مردم را نامحرم بدانیم، اضافه کرد: اما اینکه یک صدا بگویند همه امور باید غیرمحرمانه باشد، هیچ‌جایی این را نمی‌پذیرد و ما هم قبول نداریم.

 

عضو هیأت رئیسه کمیسیون تدوین آئین‌نامه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تا آنجایی که مقدور است باید آراء شفاف باشد، اظهارداشت: ما جزء 15 نفر کمیسیون آئین‌نامه هستیم و خودمان نمی‌توانیم طرح شفافیت آراء نمایندگان را امضا کنیم اما در تبصره همان طرح هم نوشته شده که هرکجا که لازم باشد آراء می‌تواند محرمانه باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر