نماینده سازمان ملل: عملیات نظامی احتمالی اسرائیل در رفح فاجعه بار است-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

نماینده سازمان ملل: عملیات نظامی احتمالی اسرائیل در رفح فاجعه بار است

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح خاورمیانه نسبت به جنگ احتمالی رژیم صهیونیستی در منطقه رفح غزه هشدار جدی داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 08
کد خبر: ۲۲۷۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح در خاورمیانه، درباره عملیات نظامی احتمالی «کاملا فاجعه بار» رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

 

به گزارش میدل ایست مانیتور، تور ونسلند در جریان یک کنفرانس خبری در نیویورک عنوان کرد: ما خیلی خوب می‌دانیم. اسرائیلی‌ها از ما هم بهتر می دانند اما برای یک عملیات جنگی بسیار فعالانه در منطقه رفح با بیش از ۱.۲ میلیون نفر جمعیت آواره فلسطینی برنامه‌ریزی می‌کنند. این موضوع کاملا فاجعه بار خواهد بود.

 

اظهارات وی پس از آن مطرح شده که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی عنوان کرد که هدف بعدی ارتش این رژیم در غزه، منطقه رفح خواهد بود و مدعی شد که این آخرین پایگاه باقیمانده از گروه فلسطینی حماس است که بایستی مورد حمله قرار گیرد.

 

به گفته ونسلند در چنین شرایطی ارسال کمک‌های کافی و به‌اندازه از سوی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی دشوار خواهد بود و این موضوع تحت تاثیر تداوم درگیری‌ها و عملیات جنگی است که ادامه‌دار شده است.

 

وی خاطر نشان کرد که امکان دسترسی به شمال نوار غزه برای ارائه کمک‌های بشردوستانه تحت تاثیر درگیری‌های شکل گرفته بسیار دشوار است و نیاز به توقف سریع این درگیری‌هاست.

 

ونسلند عنوان کرد: به سختی می‌توان کلماتی را پیدا کرد که به مردم غزه بگوییم. چرا که آنها همه چیز خود را از دست داده‌اند و در معرض ویرانی و نابودی عظیمی قرار گرفته‌اند. امید دادن به مردمی که وسط جهنم نشسته‌اند، بسیار دشوار است.

 

به گفته هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد برای روند صلح در خاورمیانه تا زمانی که آتش‌بس در غزه برقرار نشود، نمی‌توان به جایی رسید و حتی پس از برقراری این آتش‌بس اگر خوشبینانه به موضوع نگاه کنیم، پاکسازی غزه نزدیک به یک سال زمان خواهد برد.

 

رژیم صهیونیستی از آغاز حملات ۷ اکتبر تا به امروز در نوار غزه موجب شهادت بیش از ۲۷ هزار و ۷۰۸ نفر فلسطینی و زخمی شدن ۶۷ هزار و ۱۷۴ نفر دیگر شده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار