تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق

موافقت دادگاه سوئد با اخراج فرد توهین‌کننده به قرآن کریم

دادگاه مهاجرت سوئد تایید کرد، یک مرد عراقی‌الاصل که سال گذشته در انظار عمومی اقدام به اهانت به قرآن کریم کرد، باید از این کشور اخراج شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 08
کد خبر: ۲۲۷۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام های مهاجرتی سوئد از تمدید مجوز اقامت «سلوان مومیکا» عراقی‌الاصل در اکتبر ۲۰۲۳ امتناع کردند اما دستور اخراج او به دلایل امنیتی به تاخیر افتاده بود.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی، این حکم پس از آن صار شد که مشخص شده این فرد اطلاعاتی نادرست درباره درخواست مهاجرتی‌اش ارائه کرده بود. با این حال دادگاه سوئد گفته است «اخراج این فرد به عراق امکان اجرای فوری ندارد، چون او با خطر پیگرد در زادگاهش مواجه است.»

 

فرد هتاک به حکم اخراج خود اعتراض داشت، اما درخواست استیناف او از سوی قضات رد شد. قطعیت حکم او پس از آن مشخص شد که کاشف به عمل آمد او اطلاعات نادرستی را در فرم پناهندگی خود آورده بود. مقام‌های مهاجرتی سوئد نوامبر گذشته تصمیم گرفتند که اقامت این فرد را تمدید نکنند. فرد هتاک هم گفته بود که قصد ندارد از سوئد برود.

 

سلوان مومیکا مهاجر عراقی‌ الاصل ساکن استکهلم ۲۸ ژوئن گذشته با حمایت پلیس سوئد اقدام به قرآن‌سوزی کرد که در پی آن، این هتک حرمت به قرآن چند بار دیگر هم در این کشور تکرار شد که موجی از اعتراضات را در سراسر جهان برانگیخت.

 

بسیاری از کشورها به نشانه اعتراض، دیپلمات‌های سوئدی را احضار و مراتب اعتراض خود را به آنها اعلام کردند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار