بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پاکستان اعلام شد

کمیته انتخاباتی پاکستان نتیجه نهایی انتخابات پارلمانی پاکستان را اعلام کرد و احزاب مستقل وابسته به عمران خان موفق به کسب 101 کرسی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  کمیته انتخاباتی پاکستان امروز (یکشنبه) در نهایت با گذشت سه روز از زمان برگزاری انتخابات پارلمانی پاکستان، نتایج نهایی را اعلام کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، در نهایت، احزاب مستقل که اکثراً تحت حمایت نخست‌وزیر پیشین پاکستان عمران خان هستند، موفق شدند ۱۰۱ کرسی را به خود اختصاص دهند. حزب «مسلم لیگ پاکستان» به ریاست «نواز شریف» نخست‌وزیر سابق با ۷۵ کرسی در جایگاه دوم قرار گرفت و حزب «مردم پاکستان» به رهبری «بلاول بوتو زرداری» (وزیر خارجه فعلی و فرزند بی نظیر بوتو) نیز با ۵۴ کرسی در جایگاه سوم قرار گرفت.

 

انتخابات روز پنج شنبه (۸ فوریه) در حالی برگزار شد که حزب «تحریک انصاف» اجازه حضور در رقابت را نداشت و عمران خان نیز با دهها عناوین اتهامی (طی یک کودتای سیاسی) در زندان به سر می‌برد، از این رو حزب تصمیم گرفت که نامزدهای خود را به شکل مستقل وارد انتخابات کند.

 

برای اولین بار در تاریخ سیاسی پاکستان، نمایندگان مستقل(اکثریت حامی عمران خان) توانسته‌اند بیشترین آرا را به خود اختصاص دهند، اما تشکیل دولت از سوی آن‌ها بعید به نظر می‌رسد.

 

طبق قانون انتخابات پاکستان، اگر هیچ حزبی اکثریت (نیم+یک) آرای رأی دهندگان را نتواند از آن خود کند، حزب پیروز (با بیشترین کرسی) باید اقدام به ائتلاف سازی کند اما بسیاری بر این باورند که نواز شریف که برخی می‌گویند از حمایت ارتش پاکستان برخوردار است تلاش کرده تا ائتلاف شکل دهد و نخست‌وزیر شود./ فارس

ارسال نظر