پایان مذاکرات «دشوار» روسیه و اوکراین در ژنو ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا 

حماس: حمله به رفح یعنی شکست گفت‌وگوها برای توافق

شبکه الاقصی امروز یکشنبه ۱۱ فوریه به نقل از یکی از رهبران حماس گزارش داد که هرگونه حمله ارتش رژیم اسرائیل به شهر رفح منجر به شکست مذاکرات برای مبادله اسرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 11
کد خبر: ۲۲۷۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نتانیاهو با تداوم نسل‌کشی علیه ملت فلسطین و فاجعه انسانی جدید در رفح به دنبال فرار از توافق مبادله اسراست»، این بخش دیگری از اظهارات عضو حماس به شبکه الاقصی است.

 

باوجود گذشت ۱۲۸ روز از جنگ علیه غزه و افزایش تلفات ارتش رژیم اسرائیل که موجب عقب‌نشینی گردان‌ها و تیپ‌های نظامی شده، نتانیاهو از چند روز گذشته با رد شروط حماس برای آتش‌بس مدعی شده که حمله زمینی را تا رفح ادامه داده و ظرف ۲ هفته آینده عملیات در این شهر جنوبی غزه را آغاز خواهد کرد.

 

این تصمیم موجب اعتراضات بسیاری شده و حتی مقامات ارتش اسرائیل را هم به مخالفت واداشته است. رئیس ستاد کل ارتش هرتزی هالوی تاکید کرده که «عملیات در رفح مستلزم فراهم شدن شرایط مساعد از جمله عملیات تخلیه و هماهنگی با مصر است».

 

نخست‌وزیر کابینه تل‌آویو بنیامین نتانیاهو امروز یکشنبه ۱۱ فوریه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی ای‌بی‌سی مدعی شد که «ما مسیر امنی را برای غیرنظامیان فراهم خواهیم کرد تا بتوانند آنجا را ترک کنند؛ عدم ورود به رفح به معنای شکست در جنگ و ابقای حماس در آنجاست».

 

این رهبر حماس در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با شبکه الاقصی تصریح کرد «آنچه دشمن صهیونیستی و ارتش جنایتکارش برای بیش از ۴ ماه نتوانستند محقق کنند، هر اندازه هم جنگ ادامه پیدا کند باز محقق نخواهد شد»./ فارس

ارسال نظر