وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

11 سال زندان برای آقای وزیر

وزیر سابق رژیم صهیونیستی که به اتهام جاسوسی برای ایران متهم شده از سوی دادگاه به زندان محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۱۹ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 09
کد خبر: ۲۲۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛وکلای  گونن سگو، عضو سابق کابینه صهیونیستی که در ماه ژوئن به اتهام جاسوسی برای ایران متهم شده بود، با دادستانهای رژیم صهیونیستی به توافق رسیدند.

طبق توافق بدست آمده میان وکلای سگو و دادستانی وی با قبول اتهامات وارده به 11 سال زندان محکوم خواهد شد.

این وزیر سابق انرژی و زیرساختار رژیم صهیونیستی که زمانی را به اتهام قاچاق مواد مخدر و کلاهبرداری در زندان سپری کرده به اتهام کمک به دشمن در زمان جنگ و جاسوسی علیه اسرائیل بازداشت شده است.

مقامات امنیتی اطلاعاتی را ارائه داده‌اند که طبق آنها سگو تماس‌های خود با اطلاعات ایران را ادامه داده و به آنها در فعالیت علیه اسرائیل کمک کرده است.

در کیفرخواست مطرح‌شده علیه این وزیر صهیونیست، وی به کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی ایران از سال 2012 متهم شده است. گفته می‌شود او آگاه بوده که این اطلاعات به ایران کمک کرده و به رژیم صهیونیستی لطمه وارد می‌کند.

هاآرتص ادعا کرده «سگو» حتی برای دیدار با مقام‌های اطلاعاتی ایران به این کشور سفر کرده و اطلاعاتی را درباره رژیم صهیونیستی در اختیار آنها قرار داده است. مطابق کیفرخواست، اطلاعاتی که او در اختیار طرف‌های ایرانی قرار داده مواردی بوده که او از دوران خدمتش به عنوان وزیر انرژی اسرائیل در اختیار داشته است.

منبع:تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار