هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

آفریقای جنوبی: حکم دادگاه لاهه مانع از ادامه جنگ اسرائیل نشده است

«نالیدی باندور» وزیر امورخارجه آفریقای جنوبی چهارشنبه شب هشدار داد که حکم دادگاه بین المللی دادگستری (لاهه) مانع از اسرائیل نشده، و این رژیم به جنگ در رفح ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 14
کد خبر: ۲۲۸۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ باندور به شبکه الجزیره قطر گفت: تصمیم توقف جنگ در غزه در دست کشور‌هایی است که به لحاظ مالی و تسلیحاتی، اسرائیل را تأمین می‌کنند.

وی تأکید کرد: آنچه که نگرانی ما را به دنبال داشته آن است که به اسرائیل اجازه داده شده که رأی دادگاه لاهه را نادیده گرفته و به حمایت از غیر نظامی‌ها توجهی نکند.

وزیر امور خارجه آفریقایی جنوبی اظهار کرد: رفتار دولت اسرائیل ثابت کننده شکایتی است که در دیوان بین المللی دادگستری از تل آویو درخصوص نسل کشی فلسطینی‌ها تنظیم کردیم.

وی در پایان بار دیگر تأکید کرد: حمله به روزنامه‌نگاران و رسانه‌ها بویژه خبرنگاران الجزیره را محکوم می‌کنیم و این یک اقدام مجرمانه است.

آفریقای جنوبی هشتم دی ماه سال جاری از رژیم صهیونیستی به علت کشتار جمعی مردم فلسطین به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرد.

بر اساس اعلامیه دادگاه لاهه، در شکایت آفریقای جنوبی آمده است که رژیم صهیونیستی اقداماتی را با هدف پاکسازی قومی در غزه انجام داده است.

این خبر در حالی است که رژیم صهیونیستی پس از اقدام آفریقای جنوبی به طرح شکایت در دیوان بین‌المللی دادگستری به این کشور حمله کرد.

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به طرح شکایت آفریقای جنوبی مدعی شد: ادعای آفریقای جنوبی در دیوان بین‌المللی دادگستری بی اساس است.

این وزارتخانه با طرح این ادعا که رژیم صهیونیستی با حماس می‌جنگد نه مردم غزه، افزود: آفریقای جنوبی با یک گروه تروریستی همکاری می‌کند که خواستار نابودی ما است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار