چین وتوی آتش بس غزه توسط آمریکا را چراغ سبز به کشتار غزه دانست-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

چین وتوی آتش بس غزه توسط آمریکا را چراغ سبز به کشتار غزه دانست

نماینده چین در سازمان ملل متحد به وتوی قطعنامه آتش بس غزه توسط آمریکا واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده چین در سازمان ملل متحد در واکنش به وتوی قطعنامه آتش بس غزه توسط آمریکا گفت: وتوی آمریکا پیام اشتباهی را ارسال می کند و وضعیت غزه را به سطح خطرناک تری می رساند.

 

به گفته نماینده چین در سازمان ملل، مخالفت آمریکا با آتش بس در غزه تفاوتی با چراغ سبز برای ادامه کشتار اسراییل ندارد.

 

روز گذشته ایالات متحده بار دیگر پیش نویس قطعنامه الجزایر را در شورای امنیت سازمان ملل که خواستار آتش بس فوری به دلایل بشردوستانه در نوار غزه بود، وتو کرد.

 

۱۳ عضو شورای امنیت سازمان ملل متحد به این قطعنامه رأی مثبت دادند، ایالات متحده با آن مخالفت کرد و فقط انگلیس رأی ممتنع داد.

 

پیش نویس این قطعنامه خواستار «آتش بس فوری به دلایل انسانی بود که باید توسط همه طرف‌ها رعایت می‌شد.» قطعنامه همچنین طرفین را به آزادی فوری همه اسرا بدون هیچ پیش شرطی رملزم می‌کرد. این قطعنامهاجرای کامل قطعنامه‌های ۲۷۱۲ و ۲۷۲۰ مصوب ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در مورد مناقشه اسراییل و فلسطین را نیز اجرایی می‌کرد.

 

قطعنامه ۲۷۱۲ شورای امنیت با تمرکز بر ضرورت حمایت از کودکان در درگیری‌های مسلحانه در ۱۵ نوامبر ۲۰۲۳ و قطعنامه ۲۷۲۰ با اهداف اعلام شده افزایش و نظارت بر ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه در ۲۲ دسامبر به تصویب رسید.

 

پیش از این، لیندا توماس گرینفیلد، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد گفته بود که ایالات متحده از رأی گیری در مورد پیشنهاد الجزایر حمایت نمی‌کند و وعده داده بود که اگر این قطعنامه به رأی گذاشته شود، «پذیرفته نخواهد شد.»

 

به گفته وی، ایالات متحده در تلاش است تا توافقی بین اسراییل و حماس در مورد آزادی اسرا منعقد کند که مستلزم توقف حداقل شش هفته درگیری‌ها در غزه است. طرف آمریکایی مدعی است که پیش نویس قطعنامه ارائه شده از سوی الجزایر کمکی به دستیابی به این اهداف نکرده است.

 

ایالات متحده قبلاً نیز قطعنامه‌هایی را در شورای امنیت سازمان ملل خواستار توقف هرچه سریع‌تر جنگ در غزه بودند وتو کرده بود.

 

با این روند جنابات رژیم صهیونیستی در غزه همچنان ادامه خواهد داشت و این در حالی است که تعدادی شهدای غزه به ۳۰ هزار نفر نزدیک می‌شود و تعداد مجروحین نیز نزدیک به ۷۰ هزار نفر است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر