درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

میرسلیم: لیست مشترک موتلفه با برخی احزاب بزودی اعلام می‌شود

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره برنامه انتخاباتی این تشکل اصولگرا، گفت: با شورای ائتلاف لیست مشترک نخواهیم داشت اما با برخی احزاب فهرست مشترک خواهم داشت و به زودی این لیست منتشر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 17
کد خبر: ۲۲۸۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی میرسلیم شنبه شب در حاشیه نشست خانه گفتگوی انتخابات در دانشگاه تهران گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی موانع رسیدن مردم به استقلال سیاسی و نجات از بند طاغوت برداشته شد ولی برخی از آرمانهای انقلاب همچنان باقی است و در برخی از ریشه‌های وابستگی قطع نشده است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی باید دو کار از سوی مردم صورت می‌گرفت اول شناخت جریانی بود که با خصومت با ایران و انقلاب برخورد می‌کرد و هنوز هم مشغول فعالیت است. این شناخت برای ما ضروری است زیرا در غیر این صورت ضربه می‌خوریم و اقدام دیگر این است که ساختارهای دوران طاغوت مانع رسیدن به اهداف انقلاب می‌شد که باید این ساختارها اصلاح و مقررات مناسب وضع می‌شد. برای این منظور باید مردم وارد صحنه شوند و با ساماندهی مناسب این دو اقدام انجام شود.

میرسلیم با بیان اینکه مردم باید افرادی را انتخاب کنند که از پس این دو کار(شناخت ضدانقلاب و اصلاح ساختارها) مهم برآیند گفت: تشکلهای سیاسی و تشکیل احزاب می تواند به انجام این دو اقدام کمک کنند.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ حزب در کشور داریم اما خیلی از آنها شب انتخاباتی است. این در حالی است که برای حضور در انتخابات، احزاب نقش مهمی را ایفا می‌کنند. تشکلها باید صلاحیت افراد برای حضور در مجلس تشخیص دهند و این کار به نهاد ناظر کمک می‌کند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اهمیت جایگاه مجلس گفت: قانونگذاری و اصلاح قوانین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و شایسته سالاری از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی است.

میرسلیم افزود: نمایندگان مجلس، هیات وزیران دولتها را انتخاب می‌کنند. خود نمایندگان باید براساس صلاحیت خود در کمیسیون‌های تخصصی قرار بگیرند و هیات رئیسه مناسب انتخاب کنند تا مجلس به درستی اداره شود.

وی افزود: برخی از اقدامات که باعث یاس مردم می‌شود باید خنثی شود. از اول انقلاب هم برخی سعی می کردند افرادی که در پیروزی انقلاب نقشی نداشتند را ناامید کنند. آخرین شکل این تلاش‌ها، استفاده تمام عیار از فضای مجازی و دروغ پردازی در این فضا است.

میرسلیم درباره برنامه انتخاباتی حزب موتلفه گفت: با شورای ائتلاف لیست مشترک نخواهیم داشت اما با برخی احزاب فهرست مشترک خواهم داشت و به زودی این لیست منتشر می‌شود.

این فعال اصولگرا درباره لیست‌های متنوع در انتخابات، گفت: تا ۵ ماه پیش فکر می کردم به لیست واحد برسیم. میان اصولگرایان و اصلاح طلبان اتفاق نظر وجود ندارد. از سویی سنت کار حزبی هنوز قوی نشده است و احتمالا اصولگرایان ۳ یا ۴ فهرست و اصلاح طلبان یک یا دو فهرست منتشر کنند.

وی ادامه داد: با تنوع فهرست‌ها از این سو موافقم که به مشارکت کمک می کند اما از سویی شاید در این تشتت آرا انتخاب بهترین‌ها حاصل نشود و به تضعیف سطح کیفی و تخصصی نمایندگان بینجامد./ایرنا

ارسال نظر