نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ

ارزیابی نامزدهای انتخابات تهران توسط ائتلاف اُمناء

ارزیابی نامزدهای انتخابات تهران توسط ائتلاف اُمناء رئیس هیئت اجرایی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (اُمناء) گفت: مرحله اول ارزیابی نامزدهای حوزه انتخابیه تهران و مصاحبه با آنان توسط اضلاع ائتلاف اُمناء به پایان رسید و بیش از ۱۰۰۰ نفر از نامزدها از این طریق مورد ارزیابی قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۲۲

به گزارش راهبردمعاصر؛ محمد رضا میرشمسی رئیس هیئت اجرایی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (اُمناء) گفت: مرحله اول ارزیابی نامزدهای حوزه انتخابیه تهران و مصاحبه با آنان توسط اضلاع ائتلاف اُمناء به پایان رسید و بیش از ۱۰۰۰ نفر از نامزدها از این طریق مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی افزود: استخراج نامزدهای مشترک میان لیست همه اضلاع، جهت رسیدن به لیست نهایی با روش مصاحبه فنی و حرفه‌ای تر از آنان در شورای مرکزی ، در دستور کار ائتلاف قرار دارد.

وی افزود: ائتلاف اُمناء شاخص های ۵۰ گانه را برای عبور از شخص سالاری و سهمیه‌بندی غیر عادلانه‌ای که در گذشته توسط برخی جریانات سیاسی صورت گرفته تعیین کرده و بر اساس آن ارزیابی ها را صورت می‌دهد.

وی گفت: بعد از مشارکت حداکثری، برای ما رسیدن به مجلسی مهم است که مردم را به آینده خود امیدوارتر کند و برای رسیدن به این اهداف مهم برنامه های مختلفی داریم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار