شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

اظهارات جدید میرسلیم درباره استانی شدن انتخابات

این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۴ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 14
کد خبر: ۲۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛مصطفی میرسلیم  عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  با اشاره به طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی که  کلیات آن در روزهای اخیر از سوی نمایندگان مجلس به تصویب رسیده است، گفت: علی‌رغم اینکه  قانون انتخابات در چهل سال اخیر سه بار به کلی تغییر کرده و دهها بار نیز اصلاح شده ولى همچنان  داراى اشکالات متعددى است.

 

وی افزود: براى برطرف کردن این اشکالات، لازم است که  شوراى نگهبان،  مجلس شوراى اسلامى و وزارت کشور  با اتکا بر سیاستهاى کلى ابلاغى در شهریور ١٣٩٥، با یکدیگر همکاری و تعامل داشته باشند.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آنچه اخیرا تحت عنوان استانی شدن انتخابات از سوی برخی نمایندگان مجلس مطرح شده،  منطبق بر سیاستهاى کلى نظام نیست و بعید است بدون اعمال  تغییرات  اساسى به تصویب نهایی رسیده و تبدیل به قانون شود.

 

میرسلیم با بیان اینکه  بحث استانی شدن انتخابات پیش از این در قالب پیشنهاد در صحن  مجمع تشخیص مطرح و رد شده است، گفت: این طرح ممکن است دربرگیرنده منافع برخى نمایندگان باشد اما در مجموع به ضرر مردم سالارى دینى تشخیص داده شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که تبدیل این طرح به قانون آیا می‌تواند در افزایش سطح کیفی نمایندگان تاثیرگذار باشد؟ تصریح کرد: راه بهبود کیفیت فعالیت‌هاى مجلس در اجراى پیشنهادهایى نیست که موجب کاهش سطح مشارکت و رغبت مردم برای حضور در انتخابات شود. براى انتخابات مجلس منطقى‌ترین راه‌حل، تعریف حوزه‌هایى است که از هر کدام یک نفر نماینده با کسب رأى اکثریت مطلق به مجلس راه یابند.  

 

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه ادامه داد: در حال حاضر حوزه‌هایى با بیش از چندین نماینده داریم که با کسب 25 درصد؜ آرای مردمی به مجلس راه مى‌یابند. به بیان دقیق‌تر مجلس ما از پشتوانه آرای اکثریت مردم به طور کامل برخوردار نیست. 

منبع: تسنیم

ارسال نظر