هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

افتتاح ویژه برنامه «شهر شهدای تهران» در فرهنگسرای خاوران

افتتاح ویژه برنامه «شهر شهدای تهران» در فرهنگسرای خاوران افتتاحیه ویژه برنامه شهدا یکشنبه شب به میزبانی فرهنگسرای خاوران و با حضور امین توکلی زاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و جمعی از مردم و خانواده ۴۰ شهید شهر تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امین توکلی زاده، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مراسم افتتاح ویژه برنامه شهر شهدا در فرهنگسرای خاوران، گفت: تهران مبدا بزرگ‌ترین تحولات این قرن بوده و خواهد ماند. استان تهران با ۳۶ هزار شهید و شهر تهران با بیش از ۲۴ هزار شهید یکی از موثرترین شهر‌ها در مسیر انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس است. "

وی افزود: "بهترین تفسیر و نگرش را به تهران رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنگره شهدا به ما آموختند که فرمودند هویت این شهر را با شهدا و افتخاراتش در ۱۵۰ سال گذشته پیدا کنید. "

توکلی درخصوص ویژه برنامه شهر شهدا گفت: "ایجاد اتمسفر‌های منطقه‌ای و پهنه‌ای با موضوعات تخصصی یکی از رویداد‌های جدید به شمار می‌رود که در مدیریت جدید شهر تهران تعریف شده است. این تجربه را در موضوعات مختلف مانند ایجاد دهکده‌های ورزشی و دهکده‌های نوروزی داشتیم. سپس موضوعات آئینی را هم در نظر گرفتیم که در همین راستا محرم شهر در میدان آزادی در دهه سوم محرم و ابتدای صفر برگزار شد. "

معاون شهردار پایتخت ادامه داد: "امسال کنگره شهدای ۲۴ هزار شهید تهرانی که نماد هویتی شهر تهران هستند، برگزار شد و این کنگره با رخداد‌هایی که در حال برگزاری است، ادامه خواهد یافت تا این کنگره محدود به یک مراسم و مقطع زمانی نشود و یادواره شهدای تهران و ۲۴ هزار شهید تهرانی بتواند در طول سال مداومت داشته باشد. "

وی در ادامه افزود:"در راستای برگزاری کنگره ۲۴ هزار شهید تهرانی پروژه‌ای طراحی شد تا بتوانیم میزبان خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان هم باشیم. به طوری که در طی روز از ابتدای صبح تا ظهر میزبان مدارس هستیم. به نوعی تور‌ها و گشت‌های ویژه شهر شهدا از مدارس تهران به شهر شهدا می‌آیند و میزبان آن‌ها خواهیم بود. بعدازظهر‌ها تا پاسی از شب هم میزبان عموم مردم هستیم. 

معاون شهردار تهران با بیان اینکه مراسم افتتاحیه شهر شهدا با حضور ۴۰ مادر شهید به نیابت از تمام مادران شهدای ایران و ملت ایران کار خودش را آغاز کرد، گفت: "در این مراسم غرفه‌هایی مانند غرفه ویژه کودک و نوجوان، غرفه آشنایی با انقلاب اسلامی و غرفه‌هایی با موضوع جبهه مقاومت و فرهنگ مقاومت و ایثار تدارک دیده شده است. "

توکلی زاده در پایان تاکید کرد: فضای شهر شهدا را تا ماه رمضان حفظ خواهیم کرد و پس از آن تبدیل به شهر رمضان خواهد شد. شهر شهدا با موضوع آئین‌های رمضانی و ماه رحمت الهی کار خود را تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داد.  / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار