واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

پسکوف: روسیه و ارمنستان درباره اوکراین دیدگاه متضاد دارند

سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که مسکو و ایروان درباره بحران اوکراین نظر و دیدگاه‌های متضادی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در واکنش به موضع‌گیری اخیر نخست‌وزیر ارمنستان اعلام کرد که ارمنستان و روسیه درباره جنگ و بحران اوکراین دیدگاه‌های متضادی دارند.

 

وی دراین‌باره گفت: روسیه و ارمنستان درباره اوکراین دیدگاه های کاملا متضادی دارند و مسکو به خوبی از این موضع آگاه است.

 

نیکول پاشینیان، نخست وزیر جمهوری ارمنستان ساعاتی پیش موضع ایروان در قبال جنگ اوکراین را اعلام کرد و گفت که ارمنستان در این مساله متحد روسیه محسوب نمی‌شود.

 

پاشینیان در نشست نمایندگان مهاجران ارمنستانی در آلمان گفت: مدت‌هاست که گفته‌ام ارمنستان در مساله اوکراین، متحد روسیه نیست و این موضع صادقانه ماست. دردناک است که نمی‌توانیم روی شرایط تاثیری بگذاریم. مردم اوکراین، دوستان ما هستند.

 

وی مدعی شد: بیانیه آلماتی(The Almaty declaration ۱۹۹۱) نه تنها ارمنستان بلکه همه را شامل می‌شود زیرا اتحاد جماهیر شوری سابق از جمله روسیه و اوکراین آن را امضا کرده و مرزهای یکدیگر را به رسمیت شناختند. این بیانیه مرزها و تمامیت ارضی جمهوری‌های(تجزیه شده) را به رسمیت می‌شناسد. این بیانیه درباره مساله اوکراین را هم صدق می‌کند و اگر آن را از بین ببریم، ممکن است همه چیز از بین برود.

 

(ارمنستان، جمهوری آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، روسیه، تاجیکستان، ترکمنستان، اوکراین و ازبکستان، ۲۱ دسامبر ۱۹۹۱ با پروتکل‌های «آلما-آتا» موافقت کرده و به طور رسمی سازمان کشورهای مستقل مشترک‌المنافع را تشکیل دادند.)

 

پیشتر دیمیتری مدودف، معاون رییس شورای امنیت روسیه و رییس‌جمهور سابق این کشور به آمریکا و کشورهای اروپایی هشدار داد که تلاش برای بازگرداندن روسیه به مرزهای سال ۱۹۹۱ به یک جنگ جهانی با استفاده از کل زرادخانه راهبردی در کی‌یف، برلین، لندن و واشنگتن منجر خواهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار