بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

ضرورت تجهیز احراز هویت به فناوری با توجه به عرصه‌های جدید هوش مصنوعی

ضرورت تجهیز احراز هویت به فناوری با توجه به عرصه‌های جدید هوش مصنوعی وزیر کشور، سازمان ثبت احوال را یکی از پایه های اصلی انتخابات برشمرد که در همه مراحل آن نقش کلیدی و اساسی دارد و گفت: فناوری لازم برای تشخیص و تطبیق هویت با توجه به عرصه‌های جدیدی چون هوش مصنوعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 19
کد خبر: ۲۲۹۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور امروز (دوشنبه، 30 بهمن) در مراسم رونمایی از سامانه احراز هویت دیجیتال ایرانیان (هدا) و طرح ثبت الکترونیکی ولادت نوزاد و طرح مشترک‌سازی چاپ و صدور شناسنامه این مطلب را مطرح کرد.
وی افزود: با پیشرفت فناوری و پیچیده ترشدن سیستم ها، احراز هویت هم سخت تر می‌شود. سیستم‌های پیچیده زمینه فرار از احراز هویت واقعی را هم فراهم و مشکلاتی را برای مردم فراهم می‌سازند.
وزیر کشور با اشاره به سه نوع احراز هویت حقیقی، حقوقی یا ترکیب آن‌ها، اظهار کرد: با پیشرفت علم، هرآنچه که به احراز هویت کمک می کند هم باید پیشرفت داشته باشد.
وحیدی با بیان اینکه احراز هویت شخصی یکی از وظایف دامنه دار سازمان ثبت احوال است، تاکید کرد: احراز هویت حقوقی باید با احراز هویت شخصی و حقیقی تلفیق شود که یکی از مشکلات فعلی است.
وی تصریح کرد: مساله ترکیب استقرار این داده ها هم اهمیت دارد. کارهای ارزشمندی در این زمینه انجام شده است اما هنوز کافی نیست و باید دنبال شود.
وزیر کشور سامانه صدور هوشمند شناسنامه را کار ارزشمندی دانست که موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و گفت: دستیابی به فناوری‌های مورد نیاز و تامین اطلاعات لازم دستگاه‌ها در حوزه احراز هویت باید دنبال شود.
سازمان ثبت احوال کشور در راستای تحقق سازمان هوشمند و در جهت کاهش جعل گواهی‌های ولادت کاهش هزینه‌های ناشی از چاپ گواهی‌های فیزیکی و جلوگیری از امکان خطای کاربر در ورود اطلاعات اقدام به ایجاد سرویس سرویس بر خط دریافت اطلاعات گواهی ولادت با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کرده است تا اطلاعات متولدین به صورت برخط به سازمان ثبت احوال ارسال شود.
متقاضی ثبت ولادت به واسطه ایجاد بستر لازم برای صدور هوشمند شناسنامه نوزاد می‌تواند با ورود به پنجره سهیم و انتخاب خدمات مورد نظر و سپس وارد کردن کد رهگیری اطلاعات خود اقدام کند.این اطلاعات به محض تایید به صورت هوشمند به کارتابل واحد ثبتی مربوط ارجاع و فرایند صدور شناسنامه ارسال و به نشانی متقاضی طی خواهد شد .
به منظور سهولت شهروندان در تعیین نام نیز سامانه تعاملی نام در درگاه سهیم قرار گرفته که والدین ضمن استفاده از امکان مشاوره بر خط می‌تواند بر اساس جنسیت، دسته‌بندی‌ها ،مشاهده معانی نام، ریشه نام‌ها و ... به جستجو و انتخاب نام مد نظر بپردازد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار