واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر: کیفیت نظافت پایتخت هنوز مطلوب ما نیست

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: هنوز کیفیت نظافت شهر تهران مطلوب ما نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۴ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیرهادی در مورد وضعیت نظافت شهر و اجرای طرح جدید شهرداری تهران برای نظافت شهر، اظهار کرد: روز گذشته به همراه شهردار تهران و معاون خدمات شهری و رئیس سازمان پسماند جلسه‌ای با ۱۴ پیمانکاری که قرار است موضوع تنظیف شهر را اجرایی کنند، برگزار شد.

وی با بیان اینکه یکپارچه سازی و کم شدن پیمانکاران ویژگی‌هایی دارد، افزود: اول اینکه قرارداد پیمانکاران سه ساله شد و این در حالی است که پیش از این قرارداد‌ها یک ساله بود و بر همین اساس پیمانکاران تمایلی به خرید ماشین آلات و تجهیزات نداشتند و نسبت به نوسازی ناوگان نیز اقدام نمی‌کردند؛ اما حالا، چون قرارداد سه ساله شده انگیزه بیشتر شده و این مسئله موجب شده تا پیمانکاران قوی به کار با شهرداری تهران علاقمند شوند و حتی چند پیمانکار خرد نیز کنسرسیوم تشکیل داده و سعی کردند با کمک هم، کار کنند.

پیرهادی با بیان اینکه کاهش تکثر قرارداد‌ها و یکپارچه سازی قرارداد‌ها و وجود پیمانکاران قوی، از ویژگی‌های این مدل است، گفت: از این به بعد شهرداری تهران می‌داند با پیمانکار مشخص در حوزه خشک و‌تر سروکار دارد و این در حالی است که پیش از این شهرداری با تعدد و تکثر پیمانکاران در مناطق روبرو بود؛ البته ما هنوز نقد‌های جدی داریم و درست است که کیفیت نظافت شهر نسبت به خیلی از کشور‌ها بهتر است؛ اما هنوز مطلوب ما نیست و حتما باید بهتر شود.

به گفته عضو شورای شهر تهران، در جلسه با حضور شهردار تهران هم گفتم که ما در حوزه نظافت شهر نقد‌هایی داریم و با شروع به کار پیمانکاران بعد از یک تا دو ماه عذری پذیرفته نیست و حداکثر تا اردیبهشت ماه باید تغییر در حوزه رفت و روب در شهر تهران را احساس کنیم و اگر تغییر حس نشود نشان از ضعف مدیریت شهری است.

یکی از تعهدات پیمانکاران جمع آوری زباله گرد‌ها و کاهش شدید آن‌ها است

وی با بیان اینکه تا اردیبهشت ماه منتظر بهبود وضعیت نظافت شهر خواهیم ماند، در مورد وضعیت زباله گردی، گفت: یکی از تعهدات پیمانکاران جمع آوری زباله گرد‌ها و کاهش شدید آن‌ها است و خواستار آن هستیم که شاهد زباله گردی در تهران نباشیم.

پیرهادی گفت: تعداد کل پیمانکاران ۱۴ مورد شد که تعدادی از آن‌ها از پیمانکاران قبلی بود و براساس فراخوان سازمان پسماند این پیمانکاران جذب شده‌اند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار