انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

رئیس هیات اجرایی امنا: اختلاف ما با شانا بر سر روش تعیین نامزدها است

رئیس هیات اجرایی امنا: اختلاف ما با شانا بر سر روش تعیین نامزدها است رئیس هیات اجرایی امنا گفت: اختلاف ما با شانا در روش تعیین نامزد انتخاباتی است زیرا آنها شخص محور هستند و ما شاخص محور هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا میرشمسی افزود: اختلاف ما با شورای ائتلاف نیروهای انقلاب باعث شد تا امنا را تشکیل دهیم.

رئیس هیات اجرایی امنا اظهار داشت: اختلاف ما با شانا بر سر نحوه و شیوه تعیین و انتخاب نامزدهای انتخاباتی بود و هست زیرا آنها شخص محور هستند و ما شاخص محور هستیم.

میرشمسی افزود: هر گروهی که به شاخص‌های تعیین شده توسط رهبری نزدیک باشد ما به آن گروه و جریان نزدیک هستیم و معتقدیم که افرادی باید وارد مجلس شوند که مردمی، پاسخگو و توانمند باشند.

وی ادامه داد: قالیباف به لیست شورای ائتلاف وزن داده و افرادی در داخل لیست جای داده شده‌اند که این همان شخص محوری است.

رئیس هیات اجرایی امنا خاطرنشان کرد: اینکه ما عده‌ای از افراد را داشته باشیم و آنها را در لیست انتخاباتی جای دهیم به درد کار حزبی می‌خورد.

میرشمسی اظهار داشت: نمی‌گویم که در مجلس یازدهم به هیچ وجه بر اساس شاخص‌ها عمل نشده اما وقتی تشکیلاتی مثل امنا ایجاد شده است باید بدانیم که روش‌ها اشتباه بوده و وقتی روش‌ها اشتباه است طبیعتاً نتیجه هم چیز دیگری رقم می‌خورد.

وی افزود: از اینکه افرادی از لیست پایداری را در لیست انتخاباتی خود قرار دهیم ابایی نداریم اما تصمیم با آنهاست که آیا می‌خواهند نامزدهایشان فقط در یک لیست قرار گیرند یا نه.

رئیس هیات اجرایی امنا خاطرنشان کرد: ما هم در امنا مانند دیگر احزاب و جریانات برای بستن لیست انتخاباتی خود عجله داریم و بستن نهایی لیست کارهای و مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

میرشمسی گفت: به دنبال آن نیستیم که ابتدا سرلیستی را مشخص کنیم و بعد سایر اجزا و اعضای لیست را به آن بچسبانیم بلکه تعیین اعضای لیست بر اساس شاخص‌ها در اولویت کاری ما قرار دارد.

وی تصریح کرد: اختلافات ما با شورای وحدت بسیار اندک است اما این به معنای رسیدن به نامزد مشترک در بحث انتخابات نیست اما مذاکرات و گفت وگوها بین امنا و شورای وحدت در حال انجام است.

رئیس هیات اجرایی امنا گفت:‌ تشکیلات امنا منتسب به دولت نیست اما گفتمان ما به گفتمان دولت نزدیک است و ما خواهان تشکیل مجلسی هستیم که دولت را در رفع مشکلات مردم یاری کند و در این مسیر تسهیلگر باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار