پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

خلجی: از فرصت اطلاع رسانی، برای دستیابی به مقاصد سیاسی استفاده نشود

خلجی: از فرصت اطلاع رسانی، برای دستیابی به مقاصد سیاسی استفاده نشود رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتقاد از برخی رسانه‌ها که از آزادی بیان ایجاد شده سوءاستفاده می‌کنند، گفت: نباید از فرصت اطلاع‌رسانی برای القا ناامیدی و دستیابی به مقاصد سیاسی و بیان مطالب غیرواقع استفاده شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با انتقاد انتشار مطالب غیرواقع در برخی رسانه‌های کشور، تاکید کرد: امیدواریم برخی رسانه‌ها از فضای مناسبی که در بحث آزادی بیان ایجاد شده است در مسیر درست استفاده کنند چرا که دروغ‌پراکنی به هیچ وجه قابل قبول نیست.

خلجی با اشاره به احیای دوباره نمایشگاه مطبوعات و رسانه‌های ایران پس از ۶ سال وقفه با همت دولت سیزدهم، گفت: گردهم‌آیی و هم‌افزایی رسانه‌ها در یک جا و تبدیل آن به رویداد قابل توجه برای اطلاع‌رسانی در آستانه انتخابات که به فضای پرشور سیاسی و جمعی برای برگزاری هر چه باشکوه‌تر انتخابات کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: دولت به عنوان مجری انتخابات با محوریت وزارت کشور برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری انتخابات با شکوه را انجام داده است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اذعان مواضع رئیس‌جمهور درباره انتخابات در ماه‌های گذشته، گفت: آیت‌الله رئیسی برای ترغیب مردم و همه بخش‌های اجرایی کشور در چهار محور مورد تاکید مقام معظم رهبری، مواضعی را مطرح کردند و در فرصت‌های مختلف از جمله نشست با احزاب و گروه‌های سیاسی، تلاش کردند که فضای انتخابات را برجسته کنند.

خلجی با انتقاد از برخی رسانه‌ها که از آزادی بیان ایجاد شده سوءاستفاده می‌کنند، تاکید کرد: امیدواریم که این رسانه‌ها نیز از فضای مناسبی که برای رسانه‌ها ایجاد شده است در مسیر درست استفاده کنند چرا که دروغ‌پراکنی به هیچ وجه قابل قبول نیست.

وی با تاکید بر اینکه مواضع و دستورات آیت‌الله رئیسی در چند ماه گذشته در بحث انتخابات کاملا روشن بوده است، گفت: امیدواریم با شروع رقابت‌های انتخاباتی، این افراد نیز به برگزاری انتخابات پرشور کمک کنند.

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت، افزود: رسالت اهالی رسانه بیان حقیقت است و نباید از فرصت اطلاع‌رسانی برای القا ناامیدی و بیان مقاصد غیر واقع و سیاسی سوءاستفاده شود.

خلجی با تاکید براینکه مردم ایران کاملا آگاه و فهیم هستند، بیان داشت: البته دولت پذیرای نقد منصفانه است و از نقد مشفقانه استقبال می‌کند.

وی با اشاره به بررسی تحمیل هزینه ۴۰۰ همتی به بودجه ۱۴۰۳ در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: افرادی که محل داوری هستند به این نقطه رسیده‌اند که بودجه در بخش‌هایی مصارف بیش‌تر از منابع تعریف شده است.

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت، افزود: جلسات در حال برگزاری است و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز پیگیر موضوع هستند امیدواریم با گفت‌وگو و بیان مسائل به صورت واقعی، اضافه بار بودجه اصلاح و در سال آینده با کسری بودجه و مشکلات ناشی از آن از جمله افزایش تورم روبرو نباشیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار