پیکر سردار شهید محقق به خاک سپرده شد سرلشکر موسوی: بر پایبندی دشمن به آتش‌بس، تردید داریم/پاسخ محکم در صورت تکرار تجاوز پرواز پهپاد‌های غیرنظامی قانونمند شد / موافقت مجلس با ساماندهی تمامی مواد لایحه پرنده‌های هدایت‌پذیر از راه دور جمعیت تشییع کنندگان در تهران کم بود؟ جلسه علنی مجلس برگزار شد/ لایحه ساماندهی پهپاد‌ها در دستورکار پزشکیان: مردم با هر سلیقه‌ای پای کار کشورشان ایستادند قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد ممنوعیت اجاره‌نشینی اتباع غیرمجاز پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم سرباز ۱۹ ساله گیلانی در راه وطن به شهادت رسید دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم

۲۱ تروریست و عناصر معاند در اصفهان دستگیر شدند+ جزئیات

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری گفت: در استان اصفهان، طی ماه‌های گذشته تعدادی تروریست و عناصر معاند در سطح استان دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 23
کد خبر: ۲۲۹۷۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان اصفهان، طی ماه‌های گذشته تعدادی تروریست و عناصر معاند در سطح استان دستگیر شدند.

 

حجت‌الاسلام اسدالله جعفری در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه اصفهان این هفته ضمن گرامیداشت هفته پاسداشت خدمات سربازان گمنام امام زمان (عج) اظهار داشتد: با وجود اینکه دشمنان سال‌هاست تمام تلاش خود را برای ضربه زدن به ملت ایران می‌کنند، اما این ملت با کمک خداوند و رهبری حکیمانه و هوشیاری نیرو‌های امنیتی در آرامشی پایدار زندگی می‌کنند.

 

وی با اشاره به قدرت بازدارندگی سربازان گمنام امام زمان (عج) ادامه داد: امروز وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، ارتش و فراجا اجازه نمی‌دهند دشمن بخواهد دست به اقدامی بزند.

رئیس کل دادگستری اصفهان با بیان اینکه هفته گرامیداشت خدمات سربازان گمنام امام زمان (عج) «اقتدار، امنیت و آرامش» نام گرفته است، تصریح کرد: شاه کلید توسعه در کشوری امنیت پایدار است در این راستا ایثار‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) امروز منجر به ایجاد امنیت پایدار در کشور شده است.

 

وی با اشاره به برخی از خدمات مهم سربازان گمنام امام زمان (عج)، گفت: مبارزه با انواع تروریسم، خرابکاری، تهدید امنیت کشور، سیستم‌های نفوذی و جاسوسی، تأمین امنیت اقتصادی و مبارزه با نظام سلطه و ایجاد امنیت خارجی در تأسیس تمدن اسلامی، مبارزه با جنگ سایبری دشمنان و صیانت از قوام و اقلیت‌های قومی و مذهبی و مبارزه با اشرار سازمان یافته تنها گوشه‌ای این خدمات است.

 

جعفری ادامه داد: کشف چندین تن مواد مخدر، مبارزه با عناصر تروریستی وابسته به گروهک‌های معاند و دستگیری ۱۳ نفر از عناصر و کشف ۵۵ بمب دست‌ساز در ماه‌های گذشته، کشف تعداد انبوهی سلاح غیر مجاز، شناسایی و سرکوب شبکه بهایت، مبارزه با قاچاق دارو‌های حساس و مورد نیاز مردم در استان اصفهان و ۲۱ نفر از این افراد دستگیر شده‌اند، در آستانه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال اصفهان ۸ نفر دستگیر شده‌اند، برخورد با افراد هنجارشکن در فضای مجازی، انجام اقدامات گسترده پیشگیری از وقوع اغتشاش نیز از فعالیت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان اصفهان است.

 

وی بیان کرد: سربازان گمنام امام زمان (عج) شبانه روزی در خدمت امنیت و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، به لحاظ شرایط حساس استان اصفهان به دلیل حضور اماکن متعدد حیاتی زیر ساخت‌های صنایع و غنی سازی، پالایشگاهی ونظامی همواره مورد نظر دشمنان قرار گرفته و دست به تحرکات مذبوحانه‌ای زده‌اند، اما با هشیاری سربازان گمنام (عج) اقدامات بازدارنده‌ای علیه این اقدامات انجام داده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار