تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد 

راز‌های جدید درباره سرکرده داعش / افشاگری همسر البغدادی از ترس عجیب او

«اسماء محمد» همسر اول «ابوبکر البغدادی» سرکرده اسبق داعش در بخش دوم از سلسله مصاحبه‌های اختصاصی با شبکه «العربیه»، راز‌های بیشتری را درباره زندگی همسرش فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 24
کد خبر: ۲۲۹۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماء محمد در این مصاحبه گفت: سخت‌ترین لحظات زندگی‌ام با ابوبکر البغدادی زمانی بود که او من را از دعا کردن و ترحیم برای فوت پدرم منع کرد؛ چراکه به ایمان و اعتقادات دینی‌اش مشکوک بود.

وی افزود: «از اینکه مرا از دعا و مجلس ترحیم بر مرحوم پدرم باز داشت شوکه شده بودم».

اسماء محمد گفت که «شک‌های او من را به حدی رساند که به ایمان خودم نیز شک می‌کردم».

اسما درباره تاثیر افکار افراطی بر ابوبکر البغدادی گفت: او بیشتر به ایدئولوژی «اخوان‌المسلمین» تمایل داشت و «جبهه النصره» را به «خیانت و کفر» و «القاعده» را به ارتداد و گمراهی متهم می‌کرد.

همسر اول البغدادی در این بخش از مصاحبه اختصاصی درباره زندگی روزمره سرکرده اسبق داعش پس از ایراد خطبه معروفش در مسجد موصل، و اعلام «دولت خلافت» گفت که او در استفاده از وسائل جدید مانند کامپیوتر تعصبی نداشت، کتاب می‌خواند و لپ‌تاب با خود حمل می‌کرد، اما استفاده تلفن همراه را به دلیل مسایل امنیتی در خانه ممنوع کرده بود.

او افزود که همسرش زمانی که سرکرده داعش بود ماهانه تنها ۱۰۰ دلار برای خرج خانواده به او می‌داد.

به گفته اسماء، البغدادی پس از آزادی از زندان آمریکایی‌ها در سال ۲۰۰۴ در پی اشغال عراق، از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برد و ترس شدیدی از پهپاد‌ها داشت.

اسماء محمد درباره ازدواج پسرش حذیفه نیز گفت: «ازدواج حذیفه در پانزده سالگی مسخره بود؛ چراکه در آن زمان او هنوز کودک بود، اما اسلحه با خود حمل می‌کرد.»

وی همچین فاش کرد که او با ازدواج پسرش در سنین کودکی با دختر «ابومصعب الزرقاوی» از سرکرده‌های پیشین گروه القاعده در عراق مخالفت کرد، اما در نهایت پسرش با دختر برادر خود اسماء ازدواج کرد.

او همچنین گفت که پسرش حذیفه کشته شده، اما هنوز از محل دفن جسد او اطلاعی ندارد.

همسر اول سرکرده اسبق گروه تروریستی داعش اواخر بهمن نیز در نخستین حضور علنی خود و مصاحبه با شبکه سعودی الحدث و العربیه به افشای جنایات البغدادی پرداخته بود.

البغدادی در اکتبر ۲۰۱۹ در جریان عملیات ویژه آمریکا در استان ادلب واقع در شمال غربی سوریه به هلاکت رسید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر