دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سفر‌های غیرضروری به گیلان را لغو کنید / ترافیک سنگین در محور‌های اصلی

معاون استاندار گیلان گفت: به علت بارش برف و ترافیک سنگین مسافران از سفر‌های غیرضروری به این استان خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 26
کد خبر: ۲۳۰۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جلایی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان گفت: به دنبال بارش شدید برف و ترافیک سنگین در محور امامزاده هاشم به رشت و بالعکس مسافران و شهروندان سفر‌های غیرضروری خود را لغو کنند.

او با اشاره به بارش سنگین برف و حجم بالای خودرو در جاده‌های منتهی به رشت افزود: بارش سنگین برف و کندی پاکسازی جاده باعث کندی تردد در جاده امامزاده هاشم به رشت و بالعکس شده است.

معاون استاندار گیلان ترافیک سنگین و تردد خودرو‌ها در جاده‌های برفی استان را سبب کندی خدمات رسانی دستگاه‌های امدادی دانست و تصریح کرد: از مسافران و شهروندان درخواست می‌شود از سفر‌های غیرضروری تا عادی شدن شرایط در جاده‌های استان خودداری کنند.

سرهنگ جاور صفاری، رئیس پلیس راه گیلان هم از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خواست برای پاکسازی و برف روبی جاده‌ها سریع اقدام کنند.

او افزود: ترافیک در محور امامزاده هاشم به رشت، رشت به امامزاده هاشم و لولمان به رشت، رشت به لولمان بسیار سنگین است.

رئیس پلیس راه گیلان با اشاره به بارش سنگین برف در محور‌های مواصلاتی گیلان از مسافران خواست برای اینکه در برف گرفتار نشوند از سفر‌های غیرضرور در جاده‌های استان اجتناب کنند. / باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر