واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

واکنش انگلیس به گزارش سازمان ملل درباره حمله شیمیایی داعش به سوریه

معاون وزیر امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای استفاده داعش از تسلیحات شیمیایی برای حمله به شهرک «مارع» سوریه در سال ۲۰۱۵ را که در گزارش اخیر سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل تائید شده است، محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ طارق احمد معاون وزیر امور خارجه انگلیس در امور خاورمیانه، جنوب آسیا و سازمان ملل متحد در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای دولت لندن منتشر شد، تاکید کرد: جامعه بین‌المللی باید بشدت نگران تهدید ناشی از بازیگران غیردولتی برای توسعه، دستیابی و استفاده از سلاح‌های شیمیایی باشد.

وی استفاده داعش از سلاح‌های شیمایی در سوریه را نتیجه به بی‌ثباتی در منطقه دانست و از کشور‌های عضو کنوانسیون سلاح‌های شیمیایی خواست تا در زمینه مقابله با تهدید ناشی از این قبیل تسلیحات، با یکدیگر همکاری کنند.

سازمان منع تسلیحات شیمیایی سازمان ملل هفته پیش اعلام کرد که عناصر مسلح تشکیلات تروریستی داعش، عامل انجام حمله شیمیایی به شهرک مارع در منطقه اعزاز از توابع استان حلب در اول سپتامبر ۲۰۱۵ (شهریور ۱۳۹۴) بوده است.

تیم تحقیقات و تشخیص هویت وابسته به این سازمان تأکید کرده‌اند که ۱۱ نفر بر اثر قرار گرفتن در معرض ترکیب «ماده سیاه کثیف» آسیب دیدند که بقایای آن در پرتابه‌های برجای مانده در محل انجام حمله پیدا شده و آثار و عوارض آن با عوارض قرار گرفتن در معرض گاز خردل تناسب دارد.

گروه تحقیق سازمان منع تسلیحات شیمیایی افزود که مواد شیمایی مورد استفاده در گلوله توپ‌ها، از مناطق تحت اشغال تشکیلات داعش بوده است. گروه تحقیق مذکور خاطرنشان کرد: هیچ گروه یا تشکیلات دیگری، ابزار، انگیزه و توانایی لازم برای انتشار گاز خردل در چارچوب حمله به مارع در تاریخ مذکور را نداشته است.

گروه تروریستی داعش دهم شهریور ۱۳۹۴ با سلاح شیمیایی به شهرک مارع حمله کرد و بر اثر آن شمار زیادی از غیرنظامیان مسموم شدند. / ایرنا

ارسال نظر