کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری

ساماندهی "معتادان متجاهر" هنوز به طور کامل انجام نشده است

ساماندهی رئیس شورای شهر تهران در ارتباط با ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت گفت: کارهای خوبی در این حوزه انجام شده و تا اندازه‌ای جلو رفته‌ایم اما به طور کامل ساماندهی صورت نگرفته است و در این بخش نیاز به همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران پیش از آغاز دویست و هجدهمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در جلسه امروز ناصر امانی؛ عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گزارشی را از بازدید خود از محله امامزاده یحیی در منطقه 12 در صحن شورا ارائه خواهد کرد و در ادامه به سایر موضوعات و دستور جلسات شورا خواهیم پرداخت.

 

وی افزود: در ادامه جلسه امروز به اعتراضات فرمانداری تهران به برخی از مصوبات شورا پرداخته خواهد شد و در ادامه نیز به دستورجلسه‌ای در ارتباط با اجازه مولدسازی به شهرداری تهران در قالب پروژه مهتاب و سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه حمل و نقل شهری (اتوبوس و تاکسی) پرداخته خواهد شد.

 

چمران با انتقاد مجدد نسبت به برگزاری نمایشگاه‌های پرمخاطب در سئول گفت: در روزهای پایانی سال شاهد برگزاری یکی دیگر از نمایشگاه‌های پرمخاطب در این محل هستیم و علی‌رغم اینکه ما در این زمینه انتقاد کرده‌ایم باز شاهدیم که آنها کار خودشان را انجام می‌دهند و به تذکرات ما گوش نمی‌دهند! قطعاً برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی باعث ایجاد ترافیک خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران در ارتباط با ایمن‌سازی بازار تهران گفت: شهردار منطقه 12 در زمان بررسی بودجه 1403 درخواست اعتبارات خاصی برای ایمن‌سازی بازار کرد و تا اندازه‌ای برای این مسئله پیش‌بینی شده است تا بتوانیم شاهد ایمن‌سازی بازار باشیم. البته مالکان برخی از مغازه‌ها خود دست به کار شده‌اند و اقدام به بازسازی‌، ایمن‌سازی و نوسازی مغازه‌های خود با هماهنگی سازمان میراث کرده‌اند که این کار قابل تقدیر است.

 

وی ادامه داد: در گذشته نیز ما طرح جداگانه و کاملی در ارتباط با ایمن‌سازی بازار ارائه کردیم اما با توجه به اینکه در این طرح تونل‌هایی از زیر بازار طراحی شده بود این طرح مورد قبول واقع نشده و مجددا باید طرح خاص و ویژه‌ای را برای بازار تهیه کنیم.

 

چمران در ارتباط با ساماندهی آسیب‌های اجتماعی از جمله کارتن‌خواب‌ها و معتادان متجاهر در پایتخت گفت: کارهای خوبی در این حوزه انجام شده و تا اندازه‌ای جلو رفته‌ایم اما به طور کامل ساماندهی صورت نگرفته است البته در این بخش نیاز به همکاری و مشارکت سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها است.

 

وی گفت: هر جایی که مجموعه‌ها نسبت به آسیب‌های اجتماعی ورود کرده‌اند ما شاهد بروز آسیب‌های اجتماعی در یکی دیگر از مناطق تهران بوده‌ایم به عنوان مثال وقتی که خاک سفید پاک و اصلاح شد معتادان در منطقه هرندی ظهور و بروز کردند وقتی هرندی ساماندهی شدند مجددا معتادان در محله فرحزاد بروز و ظهور کردند. امیدواریم با همکاری دستگاه‌ها شاهد ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار