رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

اعزام تاکسی کمکی برای سرویس‌رسانی به شهروندان در خطوط پرازدحام شهر تهران

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران از برنامه‌ریزی و اعزام بیش از ۸۰۰ دستگاه تاکسی به خطوط و اماکن پر ازدحام مسافر و مراکز خرید برای سرویس‌رسانی به شهروندان در دو شیفت صبح و عصر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ شادی مالکی گفت: جابه‌جایی شهروندان به بهترین شکل ممکن در همه ایام سال به ویژه روز‌های منتهی به نوروز از اهمیت مضاعف برخوردار است. از این رو سازمان تاکسیرانی با شناسایی خطوط، مراکز پرازدحام و مراکز خرید در اقدام ویژه‌ای با اعلام فراخوان از تاکسیرانان خواست تا در صورت تمایل آمادگی خود جهت سرویس رسانی در این خطوط را با پیامک اعلام کنند.

وی افزود: با اعلام آمادگی بیش از ۸۰۰ تاکسیران در مرحله اول، از صبح امروز این تاکسی‌ها در دو نوبت صبح و عصر در خطوط و مسیر‌های پرازدحام حاضر و شروع به سرویس‌رسانی کردند.

مالکی ادامه داد: در شیفت صبح تاکسی‌های کمکی به خطوط مختلف از جمله اشراق-ونک ۶۶دستگاه، پایانه رسالت ۷۵دستگاه، بلوار همیلا ۸۹دستگاه، پایانه جنت آباد ۱۰۱ دستگاه و مترو صادقیه ۸۴ دستگاه اعزام شدند.

وی افزود: همچنین در شیفت عصر تاکسی‌های کمکی به خطوط نیایش ۷۸ دستگاه، گاندی ۹۶ دستگاه، ونک ۱۰۶ دستگاه، ایستگاه حصارک و پونک ۶۵ دستگاه و گلوبندک ۴۸ دستگاه تاکسی سرویس رسانی خواهند کرد که با این تعداد در مجموع ۸۴۸ دستگاه تاکسی و ون کمکی در خطوط پر ازدحام به شهروندان تهرانی سرویس‌رسانی می‌کنند.

سرپرست سازمان تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: همچنین در این روز‌ها ۴۰ دستگاه ون تاکسی در مسیر‌های میدان فردوسی به بازار، میدان شوش به بازار، میدان گلوبندک به میدان منیریه و چهارراه لشگر به گلوبندک به صورت کمکی اضافه می‌شوند.

به گفته سرپرست سازمان تاکسیرانی، کنترل هوشمند تاکسی‌های خطوط نیز توسط دوربین‌های پلاک خوان در پایانه‌های تاکسیرانی در حال اجرا و در صورت ورود خودرو‌های شخصی تخلف‌شان ثبت و اعمال قانون خواهند شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار