آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

ژاپن تحریم‌های جدید علیه روسیه اعمال می‌کند

وزیر خارجه ژاپن اعلام کرد که تحریم‌های جدید این کشور علیه روسیه بابت جنگ اوکراین به مرحله نهایی رسیده و به‌زودی اعمال خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، یوکو کامیکاوا، وزیر امور خارجه ژاپن اعلام کرد که تحریم های جدید ژاپن علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین به مرحله نهایی تصویب رسیده است.

 

وی در یک نشست مطبوعاتی در توکیو گفت که تحریم های جدید در آینده نزدیک اعلام خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه ژاپن با تجدید انتقاد از رفتار فدراسیون روسیه در اوکراین، افزود: بسته جدید اقدامات محدودکننده در مرحله نهایی تصویب است.

 

روز یکشنبه رسانه‌های ژاپنی بدون ارائه جزییات اعلام کردند که هم‌زمان با آغاز سومین سال درگیری بین اوکراین و روسیه، دولت این کشور قصد دارد تحریم‌های جدیدی علیه دولت روسیه اعمال کند.

 

شبکه ان‌اچ‌کی به نقل از فومیو کیشیدا، نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرد نبردهای طولانی اوکراین را در وضعیت «سختی» قرار داده است و اکنون نشان دادن همبستگی با کی یف حیاتی است.

 

نخست وزیر ژاپن همچنین اعلام کرد که حمایت از اوکراین جزو اولویت های اصلی ژاپن در سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

 

همچنین گروه کشورهای هفت (G۷) دیروز شنبه پس از پایان نشست مجازی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند که قصد دارند سخت‌گیری‌ها درباره تعیین سقف قیمت برای فروش نفت روسیه را شدیدتر کنند.

 

در این بیانیه آمده است «ما به اعمال فشار قابل توجه بر درآمدهای روسیه از انرژی و سایر کالاها ادامه خواهیم داد. ما به برداشتن گام ها برای تشدید رعایت و اجرای سقف قیمت نفت ادامه خواهیم داد.»

 

در بخش دیگری از بیانیه گروه کشورهای هفت تأکید شده است که «در حالی که برای حفظ ثبات عرضه (نفت) تلاش می کنیم، به نقض سقف قیمت ها پاسخ خواهیم داد، از جمله با اعمال تحریم های اضافی علیه کسانی که در حین حمل و نقل نفت روسیه و علیه شبکه هایی که روسیه برای استخراج درآمد اضافی از نقض سقف قیمت ایجاد کرده و اقدامات فریبکارانه ای انجام می دهند.»

 

در این بیانیه همچنین تأکید شده که گروه هفت برای کاهش درآمد روسیه از فلزات تلاش خواهد کرد.نشست سران گروه هفت دیروز شنبه به صورت مجازی برگزار شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار