عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

راهکار جدید استقلال برای حل مشکل مهاجمان

نگاهی به ۳ دیدار ابتدایی استقلال در دور برگشت مشخص می‌کند سرمربی این تیم قید استفاده صرف از مهاجمانش را زده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، تیم استقلال در دیدار با یکی از رقبای اصلی خود برای کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر بیست و سوم توانست با یک شوت از راه دور توسط روزبه چشمی به یک برد شیرین ۳ امتیازی دست پیدا کند. این در حالی است که از بین مهاجمان این تیم از جمله ماشاریپوف، بلانکو، آرمان رمضانی و سایر بازیکنان هیچ یک موفق به باز کردن دروازه این رقیب سرسخت یعنی سپاهان نشدند اما یک هافبک دفاعی به نام روزبه چشمی توانست به این مهم دست پیدا کند.

 

با نگاهی به بازی اول استقلال در دور برگشت و گلی که مهدی مهدی‌پور مقابل صنعت نفت آبادان به ثمر رساند مشخص می‌شود جواد نکونام تا حدودی با ایجاد شرایط جدید برای گلزنی تیمش از بازیکنان خود خواسته تا با شوت از راه دور ضعف گلزنی مهاجمان تیمشان را جبران کنند.

 

حالا استقلال ۶ امتیاز از مجموع ۷ امتیاز به دست آمده در دور برگشت مسابقات لیگ برتر را روی دو شوت ناگهانی و سرکش از بیرون محوطه ۱۸ قدم توسط مهدی مهدی‌پور و روزبه چشمی به دست آورده و با همین ۶ امتیاز ۳۹ امتیازی شده و در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر به یکه تازی خود ادامه می‌دهد.

 

ضعف گلزنی مهاجمان استقلال و عدم یارگیری مطلوب از سوی باشگاه که جواد نکونام نسبت به این موضوع به شدت به علی خطیر و مجموعه مدیریتی باشگاه انتقاد داشت سرمربی تیم استقلال را به این فکر انداخته که با استفاده از قدرت شوت زنی مهره‌هایی که توانایی این کار را دارند این نقیصه را تا حد قابل ملاحظه‌ای جبران کند.

 

یادآور می‌شود؛ گوستاوو بلانکو مهاجم آرژانتینی استقلال تاکنون به رغم ۱۲ بار حضور در ترکیب استقلال تنها یک گل زده است. مهرداد محمدی که از ابتدای فصل با این تیم در لیگ برتر حضور دارد ۴ گل به ثمر رسانده و آرمان رمضانی نیز تنها سه گل برای استقلال به ثمر رسانده‌اند./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار