گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نیویورک‌تایمز: آمریکا به بخشی از هیأت ایرانی روادید نداد

روزنامه «نیویورک‌تایمز» گزارش داده است که وزارت خارجه آمریکا از صدور روادید برای یک سوم اعضای هیأت ایرانی برای شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل خودداری کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۰ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 22
کد خبر: ۲۳۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «نیویورک تایمز» نوشته است که وزارت خارجه آمریکا به یک سوم اعضای تیم ایرانی که قصد شرکت در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد را داشته‌اند، روادید نداده است.

 

بر اساس این گزارش، هیأت ایرانی شرکت‌کننده در مجمع و تیم همراه جمعا ۱۲۴ نفر بوده‌اند، اما آمریکا از صدور روادید برای حدود ۴۰ نفر از این افراد خودداری کرده است. این اقدام به بهانه ارتباط ادعایی این افراد با نیروهای مسلح ایران صورت گرفته است.

 

یک مقام آمریکایی به این روزنامه گفته است که هرچند برای «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روادید صادر شده، اما تردد وی نیز به منطقه نزدیک به مقر سازمان ملل محدود خواهد بود.

 

هفته پیش منابعی در ایران اعلام کردند که آمریکا در صدور روادید برای «حسن روحانی» رئیس‌جمهور ایران و ظریف کارشکنی کرده است و در صورت ادامه این روند، تیم ایرانی از سفر به آمریکا خودداری کرد. نهایتا پنج‌شنبه شب اعلام شد که واشنگتن با صدور روادید موافقت کرده است.

 

کارشکنی‌های آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که واشنگتن در معاهده میزبانی از مقر سازمان ملل، پذیرفته است که سفر مدعوین به این نهاد را تسهیل کرده و برای آن‌ها روادید صادر کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر