پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴

سرلشکر سلامی: سیاست اصلی ایران تقویت روابط با همسایگان است

فرمانده کل سپاه در جمع فرماندهان لشکری و مسؤولان استانی بیان کرد: سیاست اصلی ایران، تقویت روابط با همسایگان، ایجاد شاهراه‌های ارتباطی مناسب و تعاملات مفید فرهنگی، اقتصادی و سیاسی با آنهاست. ایران ظرفیت‌های مشترک و متقابلی با همسایه‌های خود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 28
کد خبر: ۲۳۰۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و تعدادی از فرماندهان لشکری و مسئولین استان آذربایجان شرقی از پروژه در حال احداث محور جلفا به کلاله بازدید به عمل آورده و در جریان پیشرفت پروژه قرار گرفت.
فرمانده کل سپاه در جمع فرماندهان لشکری و مسئولین استانی بیان گفت: ایران نقطه طلایی ارتباط شمال به جنوب و شرق به غرب است و دارای مزیت فوق العاده‌ای است. ما اشتراکات فراوانی با همسایگان خود داریم، همسایه‌های ما مسلمان هستند، سیاست اصلی ایران، تقویت روابط با همسایگان، ایجاد شاهراه‌های ارتباطی مناسب و تعاملات مفید فرهنگی و اقتصادی و سیاسی با آن‌ها است، ایران ظرفیت‌های مشترک و متقابلی با همسایه‌های خود دارد.
وی افزود: ما به دنبال ساختن ایران قوی، ایران پیشرفته، ایران نوین، ایران مدرن، ایران اسلامی و ایران شکوفا در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و تجاری هستیم.
گفتنی است؛ پروژه جاده کلاله به جلفا که در آن سوی ارس به آق‌بند معروف است روی رودخانه ارس به طول ۱۰۵ کیلومتر و دو نقطه پل با کاربری تجاری و فرهنگی به مدد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) آغاز و در حال پیگیری و احداث است.
قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) تلاش دارد در مدت تعیین شده ان‌شاءالله این طرح عظیم را با کیفیت عالی به مرحله بهره برداری برساند تا با احداث این پروژه باعث ارتقاء وضعیت اقتصادی و تجاری استان آذربایجان شرقی گردد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر