خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

با دستور رئیس جمهور و پیگیری تعزیرات مشکل پژو پارس حل شد

با دستور رئیس جمهور و پیگیری تعزیرات مشکل پژو پارس حل شد مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: مشکل پژو پارس دستور رئیس جمهور و با پیگیری سازمان تعزیرات حکومتی حل شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 29
کد خبر: ۲۳۰۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  شهرام محسنی اظهار داشت: روز چهارشنبه نهم اسفند جلسه‌ای با شرکت‌های خودروساز برگزار شد و این پیگیری‌ها تا حصول نتیجه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه بزرگترین مشکل مربوط به خودرو پژو پارس است، افزود: این موضوع بارها و بارها در جلسات مکرر تکرار و بررسی شده است و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از طریق رئیس دفتر رئیس جمهور پیگیر حل این مشکل بوده است؛ همچنین هفته گذشته معاون اول رییس جمهور نیز جلسه‌ای با شرکت‌های خودروساز و سازمان ملی استاندارد برگزار کرد.

محسنی اضافه کرد: روز چهارشنبه نهم اسفند نیز این پیگیری‌ها به جلسه هیات دولت رسید و رئیس جمهور شخصاً پیگیر حل این مشکل شد.

مدیر کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی ابراز امیدواری کرد که مشکل تولید پژو پارس به زودی حل شود.

محسنی، مشکل دیگر را مربوط به شرکت سایپا و تولید خودرو ساینا اعلام کرد و در این باره گفت: تمام افرادی که برای دریافت خودروی ساینا ثبت‌نام کرده بودند و دریافت خودروی آنها به تعویق افتاده بود، تا پایان سال خودروهای خود را تحویل خواهند .

وی اضافه کرد: افرادی که متقاضی دریافت خودرو ساینا دوگانه سوز بودند به دلیل مشکل در تامین یک یا دو قطعه، قدری با تاخیر خودروهای خود را در فصل بهار تحویل خواهند گرفت البته این خودروها مشمول افزایش قیمت در سال آینده نخواهند بود.

روز گذشته نیز مهدی اسلام پناه رئیس سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: تولید خودرو پارس تا مشخص شدن نتایج مرکز آزمون بین المللی استاندارد، در سال آینده ادامه خواهد داشت.

اسلام‌پناه اظهار داشت: ما در شورای عالی استاندارد روی قانون و مقررات فنی تمرکز داریم و تلاشمان این بوده که خودروسازان را متعهد به اصلاح، بهبود عیوب فنی در حوزه ایمنی و کیفیت کنیم که خودروی پژو پارس هم از جمله آنها است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: برای رفع دغدغه ثبت‌نام کنندگان، تولید کننده باید در چند شیفت با ترافیک بالا به تولید بپردازد و دغدغه مصرف کنندگان را برطرف کند؛ از این رو همانطور که به تولید کننده فرصت داده بودیم که تولید خودش را ادامه دهد با اخذ تعهداتی این فرصت را همچنان ادامه دادیم تا نتایج مرکز آزمون بین المللی از بابت تست هایی که از آنها خواسته ایم واصل شود.

وی اضافه کرد: نتایج آزمون استاندارد فروردین ماه ۱۴۰۳ مشخص می شود.

این در حالیست که ۲۴ دی ماه رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر قانون استانداردهای اجباری در صنعت خودرو، گفت: قطعا این قانون اجرا می شود و تولید کنندگان باید خود را با قوانین استاندارد انطباق دهند و گروه صنعتی ایران خودرو هم تا نیمه اسفندماه سال مجوز تولید خواهد داشت و پس از آن برابر قانون عمل خواهد شد.

پس از مدتی مدیرعامل ایران خودرو از رایزنی با سازمان استاندارد برای تدوام تولید تا پایان امسال خبرداد و گفت: برای سال آینده اگر مجوز تولید با استانداردهای فعلی صادر نشود، خودروی جایگزین با استانداردهای بهتر برای مشتریان در نظر خواهیم گرفت.

منوچهر منطقی معاون وزیر صمت نیز مدتی پیش از تداوم توید پژو پارس خبرداده بود و در این رابطه گفته بود با توافقاتی که در سطح دولت انجام شد، مقرر شد که تولید پژوپارس متوقف نشود و ادامه یابد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار