وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

فراخوان گروه‌های فلسطینی برای آغاز «طوفان رمضان»

گروه‌های فلسطینی به صورت منسجم خواستار بسیج ضد صهیونیستی جهانی در ماه مبارک رمضان برای تحریم این رژیم و افزایش فشار بر آن جهت توقف نسل‌کشی در غزه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای مشترک حمایت کامل خود را از اعتراضات بین‌المللی تحت عنوان طوفان جهانی در طول ماه مبارک رمضان ضد رژیم صهیونیستی اعلام کردند.

 

گروه‌های مقاومت از وجدان‌های بیدار جهانی خواستند تا بزرگترین تحرک رسمی و مردمی در جهان را در سطح ملی و منطقه‌ای و بین المللی طی ماه مبارک رمضان به کار بگیرند تا عدالت آرمان فلسطین پیروز شده و فشارها برای توقف نسل کشی و کشتار جمعی مردم در غزه افزایش پیدا کند و توطئه‌های اشغالگران صهیونیست با شکست مواجه شود.

 

گروه‌های فلسطینی درخواست کردند که این تحرکات شامل تمامی انواع تحریم علیه صهیونیست‌ها و قطع کمک‌های امدادی به اشغالگران شده و اعتصاب در میادین شهری و برپایی راهپیمایی در تمامی پایتخت‌ها و شهرهای جهان را نیز در بر گیرد.

 

این گروه‌ها در بیانیه خود بر حق ملت فلسطین در رسیدن به آزادی و تعیین سرنوشت و بازگشت به اراضی و سرزمین خود و برپایی دولت مستقل به پایتختی قدس شریف تاکید کردند.

 

ملت فلسطین همچنین حمایت مطلق خود از مقاومت در برابر اشغالگری صهیونیستی و اخراج آن از اراضی فلسطین را مورد تاکید قرار داده و بر ضرورت فعال‌سازی مقاومت در تمامی اشکال خود در همه عرصه‌ها و جبهه‌ها در طول ماه مبارک رمضان تاکید کردند تا تحرک جهانی برای پیروزی فلسطین و آرمان عادلانه فلسطین شکل گیرد.

 

دیشب «ابوحمزه» سخنگوی نظامی جهاداسلامی در سخنانی از همه ملت‌های عربی و اسلامی خواست تا در ماه مبارک رمضان یک بسیج عمومی بزرگ برای دفاع از مردم فلسطین و غزه ترتیب دهند و ماه رمضان را تبدیل به ماه وحشت اشغالگران کنند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار