وال‌استریت‌ژورنال: نشست ریاض حامل پیام ناگوار برای غرب است ترامپ هفته آینده با ماکرون و استارمر در آمریکا دیدار می‌کند گفتگوی تلفنی نخست وزیران عراق و لبنان در مورد تحولات منطقه برخورد دو هواپیمای کوچک در آریزونا یک کشته بر جای گذاشت حماس: شروط اسرائیل برای مرحله دوم توافق آتش‌بس کاملاً مردود است ترامپ: زلنسکی دیکتاتور است لاوروف: در آینده نزدیک تماس سطح بالا با سوریه خواهیم داشت امیر قطر در دیدار با رهبر انقلاب: هیچ‌گاه ایستادگی جنابعالی در کنار مردم فلسطین فراموش نخواهد شد پوتین نتایج مذاکرات با آمریکا را مثبت ارزیابی کرد آموزش سربازان انگلیسی در رومانی برای اعزام به اوکراین پیام مقتدی صدر به اردن و مصر در مورد کوچ اجباری فلسطینی‌ها میزبانی پزشکیان از امیر قطر تشکیلات خودگردان درباره اشغال نوار غزه هشدار داد حماس: برای اجرای مراحل دوم و سوم و توافق آتش‌بس آمادگی داریم پزشکیان: از برقراری روابط با سودان استقبال می‌کنیم

اردن: صلح فراگیر در منطقه تنها با دستیابی فلسطین به حقوق خود حاصل می‌شود

وزیر امور خارجه اردن امروز (یکشنبه) در سخنانی ضمن هشدار نسبت به پیامد‌های تداوم جنگ در نوار غزه بر منطقه، دستیابی ملت فلسطین به حق و حقوقشان را تنها راه برقراری صلح در منطقه ارزیابی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 03
کد خبر: ۲۳۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در این باره اظهار داشت: در پی ادامه جنگ در غزه، منطقه با چالش‌های جدی مواجه شده است.

الصفدی تاکید کرد: اسرائیل از ورود کمک‌ها به غزه جلوگیری می‌کند و قوانین انسانی را نقض می‌کند.

وزیر امور خارجه اردن ادامه داد: صلح همه‌جانبه و فراگیر تنها در صورت دستیابی ملت فلسطین به حقوق خود حاصل می‌شود.

با گذشت حدود پنج ماه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در حالی که تلاش‌های میانجی‌ها برای حل این بحران ادامه دارد، نظامیان اشغالگر همچنان به جنایت خود ادامه داده و در حال خلق یک تراژدی و فاجعه‌ای دیگر در شهر «رفح» در جنوب نوار غزه هستند.

شهر رفح بیش از یک میلیون و چهارصد هزار آواره فلسطینی را در خود جای داده است و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر کودک کش رژیم صهیونیستی به تازگی اعلام کرده که حملات گسترده‌ای را طی روز‌های آتی به این شهر انجام خواهد داد؛ حملاتی که با همدستی «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا صورت می‌گیرد.

رژیم صهیونیستی در کنار تجاوز‌های بی‌وقفه خود، با محاصره و جلوگیری از ارسال کمک‌های بشردوستانه و مواد غذایی نیز اوضاع را فاجعه بارتر کرده است.

این رژیم با حمایت غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیرو‌های مقاومت، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است. این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار