غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

بن گویر: اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم

وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی مدعی شد در صورتی که جنگ غزه از سر گرفته شود، حاضر است به کابینه این رژیم بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی امروز در مصاحبه‌ای با روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گفت: اگر نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) تصمیم به ازسرگیری جنگ در غزه بگیرد، به کابینه باز خواهم گشت.

بن گویر ماه گذشته میلادی در اعتراض به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس، از کابینه این رژیم استعفا داد.

او در ادامه این مصاحبه توقف ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و نیز اجرای طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه را خواستار شد.

رئیس حزب راست افراطی «قدرت یهود» افزود: ما باید از فرصتی که ترامپ گفت استفاده کنیم. ترامپ شفاف صحبت می‌کند، این فرصتی است که نباید از دست بدهیم.

او در ادامه مدعی شد: اکنون نتانیاهو می‌تواند تاریخ‌ساز باشد و طرح تشویق به مهاجرت داوطلبانه را آغاز کرده و پیروزی قاطعی را که قول داده بود، محقق کند، نتانیاهو الآن باید مرحله اول قرارداد را متوقف کند.

این چهره افراطی سابق کابینه رژیم صهیونیستی باز هم مدعی شد: ترامپ ضرب‌الاجل را ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه تعیین کرد، اگر تمامی ربوده‌شدگان ساعت ۱۲:۰۱ بازنگشتند، ما می‌توانیم جنگ را ازسربگیریم.

بن گویر در حالی این اظهارات را بیان کرد که امروز جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ادامه می‌یابد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش و شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز با تاکید بر پایبندی تل‌آویو به توافق امضا شده، اعلام کردند که درباره انتقال فوری سوخت، تجهیزات پزشکی، کانکس و تجهیزات سنگین مهندسی مورد نیاز آواربرداری به نوار غزه موافقت شد.

وزیر مستعفی کابینه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ترامپ برای اشغال نوار غزه گفت: با آمریکا بر سر مناطق (در غزه) نزاع نخواهیم کرد همه چیز خوب خواهد شد و ما با آنها به توافق‌هایی خواهیم رسید./ ایسنا

کلمات کلیدی: اسراییل بن گویر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار