تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

بن گویر: اگر نتانیاهو تصمیم به ازسرگیری جنگ بگیرد، به کابینه بازمی‌گردم

وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی مدعی شد در صورتی که جنگ غزه از سر گرفته شود، حاضر است به کابینه این رژیم بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی مستعفی رژیم صهیونیستی امروز در مصاحبه‌ای با روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» گفت: اگر نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی) تصمیم به ازسرگیری جنگ در غزه بگیرد، به کابینه باز خواهم گشت.

بن گویر ماه گذشته میلادی در اعتراض به توافق آتش‌بس و تبادل اسرا با حماس، از کابینه این رژیم استعفا داد.

او در ادامه این مصاحبه توقف ارسال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و نیز اجرای طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره کوچاندن فلسطینی‌ها از نوار غزه را خواستار شد.

رئیس حزب راست افراطی «قدرت یهود» افزود: ما باید از فرصتی که ترامپ گفت استفاده کنیم. ترامپ شفاف صحبت می‌کند، این فرصتی است که نباید از دست بدهیم.

او در ادامه مدعی شد: اکنون نتانیاهو می‌تواند تاریخ‌ساز باشد و طرح تشویق به مهاجرت داوطلبانه را آغاز کرده و پیروزی قاطعی را که قول داده بود، محقق کند، نتانیاهو الآن باید مرحله اول قرارداد را متوقف کند.

این چهره افراطی سابق کابینه رژیم صهیونیستی باز هم مدعی شد: ترامپ ضرب‌الاجل را ساعت ۱۲ ظهر روز شنبه تعیین کرد، اگر تمامی ربوده‌شدگان ساعت ۱۲:۰۱ بازنگشتند، ما می‌توانیم جنگ را ازسربگیریم.

بن گویر در حالی این اظهارات را بیان کرد که امروز جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق آتش‌بس و تبادل اسرا ادامه می‌یابد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش و شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم نیز با تاکید بر پایبندی تل‌آویو به توافق امضا شده، اعلام کردند که درباره انتقال فوری سوخت، تجهیزات پزشکی، کانکس و تجهیزات سنگین مهندسی مورد نیاز آواربرداری به نوار غزه موافقت شد.

وزیر مستعفی کابینه رژیم صهیونیستی در بخش دیگری از این مصاحبه در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ترامپ برای اشغال نوار غزه گفت: با آمریکا بر سر مناطق (در غزه) نزاع نخواهیم کرد همه چیز خوب خواهد شد و ما با آنها به توافق‌هایی خواهیم رسید./ ایسنا

کلمات کلیدی: اسراییل بن گویر
مطالب مرتبط
ارسال نظر