دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روز ۱۵۰ طوفان‌الاقصی/ موج بازداشت مجدد اسرای آزاده فلسطینی

رژیم صهیونیستی در حمله‌ جنگنده‌های خود به مناطق مختلف غزه چندین منزل مسکونی را هدف قرار داد که ده‌ها فلسطینی در این حملات به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری فلسطینی شهاب گزارش داد که در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به یک منزل مسکونی فلسطینی که سرپناه آوارگان در اردوگاه النصیرات واقع در مرکز نوار غزه بود، دست کم ۱۲ فلسطینی به شهادت رسیده و بالغ بر ۴۰ نفر دیگر زخمی شدند که به بیمارستان العودة منتقل شده‌اند.

 

مقر سندیکای مهندسان در نزدیکی منطقه شیخ زائد از دیگر مناطقی بود که دیشب هدف حمله‌های موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

 

جنگنده‌های رژیم اشغالگر قدس همچنین دیشب یک منزل مسکونی در رفح واقع در جنوب غزه را هدف موشک باران خود قرار دادند. در این حمله نیز دست کم ۷ فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی دیگر نیز زخمی شده‌اند. جستجو برای شناسایی پیکر دیگر شهدای این حادثه همچنان ادامه دارد.

 

منطقه جبالیا از دیگر مناطقی بود که دیشب هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت. در این حمله جنگنده‌های اسرائیلی منزل یک خانواده فلسطینی در منطقه الترنس واقع در اردوگاه جبالیا در شرق غزه را هدف حمله قرار دادند.

 

در شهر خان یونس نیز یک حمله به منزل مسکونی فلسطینیان انجام شد.

 

از سوی دیگر گردان‌های القسام نیز با انتشار فیلمی اعلام کردند که کنترل دو پهپاد رژیم صهیونیستی را در منطقه حی الزیتون که طی روزهای گذشته شاهد درگیری‌های شدیدی بوده، در اختیار گرفته‌اند. این دو پهپاد از نوع پهپادهای اسکایلارک هستند.

 

نظامیان ارتش اشغالگر صهیونیست دیشب نیز به تجاوزهای خود ضد فلسطینی‌های کرانه باختری در بخش‌های مختلف این منطقه ادامه دادند. در مقابل، نیروهای مقاومت فلسطینی به ایستادگی خود در برابر ماشین جنگی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری ادامه می‌دهند. در همین رابطه یک بلدوزر اشغالگران در جریان حمله به شهر طولکرم با یک بمب دست ساز هدف قرار گرفت. در این حمله تعداد زیادی از نیروهای اشغالگر مشارکت داشتند که به اردوگاه نور شمس در طولکرم حمله و اقدام به تخریب زیرساخت‌های آن کردند.

 

نیروهای اشغالگر صهیونیستی همچنین به منطقه یعبد واقع در جنوب غربی جنین در کرانه باختری یورش بردند.

 

در منطقه البیره نیز درگیری‌هایی میان نظامیان صهیونیست و نیروهای مقاومت اسلامی ایجاد شد.

 

ارتش اشغالگر صهیونیست در یورش به الخلیل وقتی با مقاومت مردمی نیروهای فلسطینی مواجه شد، ضمن بازداشت ۲۰ شهروند فلسطینی که بیشتر آنها جزو اسرای آزاد شده بودند، از این منطقه عقب‌نشینی کرد.

 

نیروهای اشغالگر صهیونیستی از چندین محور و با تعداد زیادی خودروی نظامی به شهر نابلس در کرانه باختری یورش بردند. منابع مطبوعاتی درباره درگیری‌ها در کرانه باختری گزارش دادند که درگیری‌ها در مجاورت منزل شهید معاذ المصری در نابلس آغاز شد و پس از یورش اشغالگران، نیروهای فلسطینی نیز با بمب‌های دست ساز به سمت خودروهای اشغالگران به تجاوزات و یورش آنان پاسخ دادند.

 

اشغالگران همچنین محله المخفیه در نابلس را محاصره کردند، به خانه شهید معاذ المصری یورش می‌برند و ساکنان آن را به اجبار تخلیه کردند.

 

گردان‌های شهدای الاقصی نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که در برابر یورش نظامیان صهیونیست به شهرقلقیلیه ایستادگی کرده و به سمت آنها تیراندازی کرده‌اند.

 

این گردان‌ها همچنین از ادامه حملات موشکی خود به شهر عسقلان خبر دادند. این حمله با موشک‌هایی از نوع «کی ان ۱۰۳» صورت گرفته است./ مهر

ارسال نظر