قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نرخ باروری در سیستان و بلوچستان بالاتر از میانگین کشوری است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: نرخ باروری سیستان بلوچستان ۲.۱ فرزند به ازای هر زن است که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی زنگنه ظهر امروز دوشنبه در همایش پیشگیری از ناباروری اظهارکرد: نرخ باروری سیستان بلوچستان ۲.۱ فرزند به ازای هر زن است درحالی که میانگین کشوری نرخ باروی ۱.۶ فرزند به ازای هر زن است.

وی ادامه داد: افزایش سن ازدواج، تک فرزندی، تاخیر در فرزندآوری، فاصله زمانی بین ازدواج و تولد فرزند اول (متوسط کشوری ۳.۵ سال)، فاصله بین فرزندان (متوسط کشوری ۵.۵ سال) و ناباروری از عوامل تاثیر گذار در کاهش باروری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: فردی که تاکنون موفق به بارداری نشده باشد، به ناباروری اولیه مبتلاست و ناباروری ثانویه زمانی است که فرد یکبار تجربه بارداری را داشته است، اما بعد از آن دیگرباردار نشده است.

متخصص درمان ناباروری و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این همایش گفت: عوامل محیطی و سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، مصرف الکل، چاقی، کاهش وزن زیاد و... بر باروری تأثیر می‌گذارند.

مرضیه قاسمی ادامه داد: خوشبختانه ناباروری در حال حاضر قابل درمان است و متخصصین مراکز درمان ناباروری درمان‌های خاص بر اساس عوامل مؤثر در ناباروری، طول مدت ناباروری، سن زن تجویز می‌کنند.

وی عنوان کرد: ناباروری مردان نیز با روش‌های مختلفی از جمله درمان‌های دارویی و نیز گاهی جراحی درمان می‌شود و لازم است فرد به اورولوژیست مراجعه کند.

عضو هیئت علمی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این همایش اظهار کرد: میکروپلاستیک‌ها ذرات پلاستیکی هستند که در محیط زیست وجود دارند و منجر به ناباروری می‌شوند.

غائب زاده تصریح کرد: معمولا میکروپلاستیک‌ها از طریق غذا، آب و هوا وارد بدن انسان می‌شوند.

وی افزود: روزانه یک گرم از ذرات میکروپلاستیک از طریق ریه و روده وارد جریان خون هر فرد می‌شود که باعث انواع مختلف بیماری‌ها از جمله ناباروری و سرطان می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار