هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

بحران صهیونیست‌ها برای خروج از جنگ غزه

بحران صهیونیست‌ها برای خروج از جنگ غزه یک مقام ارشد حماس با تأکید بر اینکه سرنوشت رژیم صهیونیستی مانند همه اشغالگران در تاریخ چیزی جز شکست نیست، گفت: ما توافقی را که شامل آتش‌بس جامع و توقف کامل جنگ باشد، می‌پذیریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 01
کد خبر: ۲۴۷۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «زاهر جبارین» رئیس جنبش حماس در کرانه باختری طی سخنانی از آمادگی این جنبش برای رسیدن به توافقی که شامل آتش‌بس کامل و همه‌جانبه در نوار غزه باشد، خبر داد.

 

زاهر جبارین در گفتگو با المیادین اظهار داشت: همه گروه‌های مقاومت فلسطین بر حق خود برای مقاومت در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها تأکید دارند و راز واقعی پیروزی‌های ما در وحدت ما نهفته است.

 

وی افزود: ما تنها یک گزینه داریم و آن هم مقاومت است، گزینه دیگری که در برابر مقاومت وجود دارد، تسلیم شدن است و ما هرگز آن را قبول نمی‌کنیم. اگر دشمن صهیونیستی و حامیان آن تصور می‌کنند که می‌توانند مردم فلسطین را شکست دهند، سخت در توهم و اشتباه به‌سر می‌برند.

 

این مقام حماس تصریح کرد: جهان ظالم و جنایتکاری که از رژیم اشغالگر حمایت می‌کند، تنها یک زبان را می‌فهمد و آن هم زبان زور است و ما گزینه‌ای جز مقاومت نداریم.

 

وی تأکید کرد: سرنوشت هر اشغالگری در طول تاریخ، شکست بوده است و رژیم صهیونیستی قوی‌تر از آمریکا، فرانسه و انگلیس که در اشغالگری خود شکست خوردند، نخواهد بود.

 

رئیس حماس در کرانه باختری در پایان درباره مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه اظهار داشت: حماس آماده رسیدن به توافقی است که منجر به توقف کامل و همه‌جانبه جنگ در نوار غزه شود و ما از جامعه جهانی می‌خواهیم مسئولیت خود را برای توقف جنایات جنگی صهیونیست‌ها، طبق قوانین بین‌المللی، در قبال مردم فلسطین انجام دهد.

 

«حسام بدران» از اعضای ارشد دفتر سیاسی حماس هم در این زمینه ابراز کرد: خواسته‌های هیئت مذاکره‌کننده ما، خواسته عادلانه مردم ماست و تنها خواسته حماس نیست و این مطالبات با پشتوانه اجماع ملی مطرح می‌شود.

 

بدران تأکید کرد: حماس با همه میانجی‌گری‌ها بسیار مثبت و با نرمش بالا برخورد کرده است و دشمن با فریبکاری و دروغ‌گویی مدعی می‌شود که عدم توافق، ناشی از ناسازگاری حماس است، این درحالی است که دلیل اصلی عدم توافق، ناکامی دشمن در تحقق اهدافی است که برای این جنگ در نظر گرفته بود، اما حالا با بحران خروج از جنگ روبه‌رو شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار